Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.


Keresztényüldözés Európában?????
A "keresztények" elleni "intézkedések" két fő csoportba oszthatók. A melegek és az abortusz mellett döntő nők ellen tiltakozó "keresztényeket" nem hagyják érvényesülni.

Orbán és a nyilasok - együtt 2014-ben
Hazánkban 2014-ben nem lesz demokratikus választás. Ez már eldőlt. Kubatov-listák, átrajzolt körzetek, nem a köz, hanem a kormányzat szolgálatába állított tévé- és rádióműsorok, erőszakosan korlátozott hirdetési felületek, Simicskáék egyeduralma az óriásplakátokat illetően, a felhígított jelöltállítás lehetősége, nem sorolom tovább.

Fidesz követelés: Oszlassa fel magát az MSzP!
Orbánéknak nem kell borítékokat dugdosniuk a zsebekbe, nem kell megvenniük senkit, oly rendszert alkottak, amelyben mindenki eleve elfogultan dönt és ítél. A sárga földig korrumpálták országunkat. Tönkretettek minket.

Fidesz - napjaink bolsevikjai
Hogyan is lehetne legyőzni egy olyan akármit, aminek még neve sincs? A helyzet az, hogy ma még nem tudjuk közérthető módon nevén nevezni ezt az egész őrületet, ami ellen küzdünk.

Szegény Magyarország
Szegény, szegény Magyarország. Megint ellenünk van az egész világ, pedig kormányunk csak teszi a dolgát, amelyre a választók óriási, 53%-os többsége adott kétharmados felhatalmazást. Képtelenek elviselni, hogy nálunk egységes, határozott kormányzati munka folyik és népünk annyira, de annyira boldog és elégedett, hogy 3000 milliárd nyugdíjforintjának lenyúlását is zokszó nélkül vette tudomásul

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jel...
Bővebben >>