Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma István napja van.

Az ellenállás szigetei

2014-08-24 11:52:16


Fontos lesz az önkormányzati választás. Fontos, mert meg kell buktatnunk Orbán Viktort és tettestársait. Ez az ország - legalább is a Fideszre szavazók sokasága - csak hiszi, hogy ez sokáig mehet így tovább.
 
A gazdaság pang, a GDP növekedést még a Gyurcsány-kormány által idehozott autóipari beruházások biztosítják. A valós munkanélküliség folyamatosan nő, a cégcsődök száma és az államadósság rekordon, csakúgy, mint a mindennapi vásárlásokat terhelő áfa. Négymillió szegénynek lassan ennie nem lesz miből, naponta családok szakadnak szét, mert valaki elköltözik - és valószínűleg soha többé nem jön már vissza. Tönk szélén az egészségügy, kivérzik a felsőoktatás.
 
Ha elmegyünk szavazni október 12-én, esély kínálkozik arra, hogy minden megszerzett ellenzéki polgámesteri, képviselőtesületi, közgyűlési hellyel a demokrácia, a szabadság, a remény szigetét hozzuk létre. Megszerzett, ha úgy tetszik, a Fidesztől elvett pozíciók nélkül esély sem lesz arra, hogy mihamarabb változtassunk az ország dolgain. Itt kezdődik a valódi ellenállás.
 
Ez a csata nem lesz rövid, de úgy kell tennünk a sikerért, hogy a végén ne kicsit nyerjünk nagy erőfeszítéssel. Akkor kell megindulni, amikor a rezsim már gyengül. Ennek vannak már jelei, de az út elején járunk. Nagyot nyerni pedig csak úgy lehet, ha épp csak megpöckölni kell a hatalmat és máris összeomlik.
 
Ehhez az első lépés a szavazás az önkormányzati választáson. A Demokratikus Koalíció pedig készül, hogy amikor Orbánnak valóban egy életre mennie kell, ott álljunk készenlétben.Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Komolyan. És ez derék dolog. Bár valaki elmagyarázhatná neki a keresztény alapú és már 437 éve bevezetett Gerg...
Bővebben >>