Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ibolya napja van.

Én kérek elnézést, hogy Összefogást kiáltottak

2013-10-23 20:22:46


A történtek hatására beismerő vallomást teszek. Én intéztem a hekkelést. Darabonként mentem oda a Műegyetem rakpartot elözönlő DK-sokhoz, hogy hekkelni fogunk. Többen nem értették, miről van szó. Volt, aki azt hitte, a balatoni halról van szó.

 

Nem zavartattam magam, akkor is hekkelni kell. Kiosztottam néhány tucat, más pártok nevét feltüntető zászlót, amelyet ők is osztottak. Arra kértem őket is, hogy kiabálják azt, hogy "ÖSSZEFOGÁST!" Ez lesz a hekkelés. Az ÖSSZEFOGÁS az rossz szó. Ártalmas és kártékony. 

Természetesen előre levajaztam Bokros Lajossal, Kuncze Gáborral és Fodor Gáborral is, hogy ilyen tartalmú beszédet mondjanak. Egyetlen kézmozdulatomra a tömeg üvölteni kezdett, ha pedig csippentettem a szememmel, akkor elhallgattak.

 

Én kérek elnézést, hogy néhány szónok kifogásolta: nem jó, ha egy közös ellenzéki rendezvény előtt egy nappal mindenki mást kihagyva két párt külön eloszt mindent egymást között, közölve, hogy innentől kezdve mindenki elhúzhat. Az ellenzéki ünnep mégis felemelő volt. Több tízezren mentek haza talán bizakodva. A város másik végén már polgárháborút vizionált a diktátor. Ott már felállt a csapat.

 

A Műegyetem előtt pedig még az ÖSSZEFOGÁS miatt hisztiznek.

 

Pedig a nem jó paktumot meg kell haladni és most újra esély nyílt a tisztességes és méltányos együttműködésre. Ne sértődjünk meg, dolgozzunk együtt, hiszen egymásra vagyunk utalva.

 

Ezért is én kérek elnézést!

 Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A járványügyi helyzet most nem teszi szükségessé szigorú korlátozások bevezetését, az országban kialakult gócp...
Bővebben >>