Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ibolya napja van.

Gyurcsány ne akarna nyerni?

2013-11-14 12:05:42


Olvasom a véleményeket, hogy akkor fogunk össze Gyurcsánnyal, ha nem csak bejutni akar, hanem nyerni is.

 

Meg hogyha ezt meg azt elismer, beismer, meghalad, átértékel és így tovább. Meg hogy visz és hoz, mint egy szállító munkás, mintha elemzőék és más pártok politikusai beszéltek volna az összes választóval és lenne közel nyolcmilliós mintájuk arról, hogy Gúr Nándor és Juhász Péter hoz, a DK-s, különösen, ha GYF a monogramja, akkor nem hoz.

 
Tényleg az a kérdés, hogy Gyurcsány Ferenc akar-e nyerni? És ezt a kérdést azok teszik fel, akikből minisztert, miniszterelnököt csinált, akikkel együtt kormányzott? Nem ültek ott az asztalánál évekig? Nem hallgatták az érveit, a véleményét? Nem tudják, hogy ádáz ellenfele Orbánnak és romlott, korrupt gazembereket nevelő rendszerének? Ha nem tudták, miért szavaztak rá?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki 2001-ben azért lépett a politikába, mert megérezte, hogy az, aki egy 1989-es videón őt nevezte meg egyetlen ellenfelének, (a másik megnevezett, Szlvásy György a másodfokra vár), még az addigiaknál is nagyobb aljasságokra és hitványságokra képes?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, 2002-ben főtanácsadóként kampányolt, 2004-ben, húszpontos hátrányról indulva két év múlva megverte a Fideszt egy olyan kampény végén, amikor emberek százezrei végre vállalták baloldaliságukat és MSZP-sek és SZDSZ-esek - a mai kétpárti izével össze sem hasonlítható módon - tudtak és akartak egymás mellett és egymásért voksolni listán és egyéniben a győzelem érdekében?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki ezek szerint két kampányban vett részt Orbán ellen és mindkétszer nyert?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki az ellenzék összes tagja közül - épp a 1989-es Orbán-videó miatt is - a legtöbbet áldozta személyes sorsából ezért a küzdelemért?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, akinél több hazaárulózást senki nem kapott? Nem ő volt az, akinek a gyerekei ólommellényben ültek a vacsoraasztalnál, mert kint a kórus az apjukat akarta Dunába lövetni?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, akinek kormányzása idején az ország demokratikus viszonyok között élt, fejlődött az infrastruktúra, reformokat indítottak, és akinek a világválság kezelésében elért eredményeit az IMF is elismerte?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki éhségsztrájkkal hívta fel a világ közvéleményének figyelmét a választójogi törvény gyalázatára? Aki élőláncot szervezett, virrasztott minisztérium előtt és az országgyűlés épületében, aki ételt oszt a szegényeknek? 
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki állami támogatás és OTP-MOL apanázs nélkül a semmiből épített országos hálózatú pártot és tartja a hitet és a lelkesedést amúgy sokszor nélkülöző, súlyos egyéni és családi kockázatokat vállaló aktivisták ezreiben?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki beruházást akart hozni Magyarországra, cserébe elvették a mentelmi jogát, majd igaztalanul meggyanúsították?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki szünet nélkül járja az országot, felkeresi a legeldugottabb falvakat, és fórumait lassan már annyian látogatják, mint a 2006-os diadalmenet idején?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, akinek egykori közvetlen munkatársai ma más pártoknak adnak Gyurcsány-ellenes tanácsokat és ő ezt is zokszó nélkül elviseli?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki egyedüliként ugyanazt mondja az ellenzéki összefogásról amióta a pártját létrehozta? Aki kilenc hónapig várt, hogy részt vehessen az együttműködésben, majd miután kihagyták, egyszer másfél órás, egyszer pedig húszperces tárgyaláson közölték vele, hogy sem ő, sem a társai nem kellenek? Miért nem azokra gyanakszunk, akik közös ellenzéki ernyőt ígértek és teljes összefogást sürgettek, amíg ők ketten meg nem állapodtak?
 
Az a Gyurcsány akar-e nyerni Orbán ellen, aki tudja, ha 2014-ben nem lesz demokratikus fordulat, újra vasfüggöny hullik az országra és magyar magyarnak lesz farkasa? 
 
Tényleg ez a kérdés, miközben Orbán a seregeit szervezi? Ott áll a TEK, a közmédiának hazudott hírgyár, Polt és Szájerné, a kisíbolt milliárdok mögötti kiskirályok, a kilóra megvett vagy megfenyegetett mamelukok, a szétlopott földek, trafikok, stadionok? Miközben műtétek maradnak el és novemberben sincs tankönyv az iskolákban, amikor rokkantak és hajléktalanok után nincstelensége kiegészül a tanárral és az ápolóval? Meddig soroljam még?
 

Gyurcsány Ferenc ez ellen ne akarna nyerni?Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A járványhelyzetben gyakran merül fel kérdésként, hogy elsősorban kiknek javasolt egészségügyi maszkot használ...
Bővebben >>