Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Hedvig napja van.

Insallah

2015-03-07 12:45:28


Ezzel összevonta gondterhelt szemöldökét, vetett egy pillantást a vudu-bábúra, melynek nagy orrán már egyetlen új tűnek sem volt hely, majd megteremtette a TEK-et.
A Sátán ezen a fejleményen teljességgel elszomorodott, és elégedetlenül dörmögte: Mit ér a terrorelhárítás terror nélkül - és csettintett egyet az ujjával, mire is a földből, mint a dudva előbukkantak a terroristák, hónuk alatt bombákkal, kardokkal, amerikai fegyver-rendszerekkel, modern terepjárókkal, és némi módszertani vita után megalapították az Iszlám Államot.

A lépés várható volt, hiszen Nostrodamus előírta az új iszlám vallási hódító világrajövetelét, márpedig az ő jövendölésében bízhatunk.
Ennél jobban már csak az emberi hülyeségben, hiszen a problémát Amerika gründolta.
Az USA nagy hozzáértéssel kezeli a vallási problémákat, hozzávetőleg azzal a metodikával dolgozik, mint hajdan, katonakorunkban a krumplit pucoltuk - hat késvillanás krumplinként, és az összes krumpli egyforma lett - kis krumpli - nagy krumpli, egy a méret...
Amerika is így kezeli a világot, villog a kés és dolgozik szorgalmasan, valahogy mégsem akar a világ egységesen fehér, angolszász protestánssá válni, ellenben a krumplik hol itt-hol ott lázadnak.
Így aztán a világ vezető hatalma egyre inkább ahhoz a cirkuszi tányérpörgető artistához válik hasonlatossá, akinek már túl sok a tányérja és csak pillanatok kérdése, hogy egy-kettő leessen a földre.

A Nyugat nem tanul semmiből.
Amerika először nekikergette a tálibokat az oroszoknak, kiképezte és felfegyverezte őket, aztán amikor az oroszok kivonultak, akkor az USA bevonult és nem győzött csodálkozni, hogy a saját fegyvereit használják ellene, és az istennek se akarnak megtérni, hanem lövöldöznek mindenre, ami mozog, kivéve a heroin-szállítmányokat, mert az üzlet, az nem játék.
A kudarc nem keserítette el Amerikát, ahol láthatólag nem választanak, csak küldetéstudatos és hittérítői vénával rendelkező elnököt.
Ha csepp esze lett volna, akkor Che Guevara se Bolíviába megy, hanem indul az amerikai elnökválasztáson, végtére is mindegy, hogy melyik társadalmi modell exportját támogatja, első a küldetéstudat...

Mindenesetre a hatékony nyugati támogatással megszervezett, forradalomnak nevezett katonai puccsok sorozata úgy megtermékenyítette a közel-keletet, mint gúnár a libát, a tojásból pedig kikelt az iszlám állam, kalifástól, nyakazásostól, mindenestől.
Az amerikaiak meg még most sem kaptak észbe, minap jelentették be, hogy úgy döntöttek, elkezdenek fegyvert szállítani a szíriai "mérsékelt lázadóknak", akik attól mérsékeltek, hogy gyilkolnak ugyan, de legalább nem eszik meg az áldozat szívét, ugye.
Namármost az ingyen fegyverosztáson elszemtelenedett kalifa kezd kínossá válni, merthogy a gyilkosságokról video is készül, míg Afganisztánból nem kaptunk harctéri felvételeket, pedig az sem lett volna piskóta.
Meg Csecsenföldről sem, a csecsen harcosokról sem, kiknek szabadsága oly drága nekünk.
Ott az elfogott ellenfelet nemes egyszerűséggel kiherélik, levagdalják róla a kilógó részeket, majd humánusan és tesco-gazdaságosan megetetik az absniclivel őket, nem megy ott kárba semmi.

 

Nagyurunk úgy döntött, hogy mi is érdekeltek vagyunk ebben a csetepatéban, és fel kell emelnünk a harci zászlót az Iszlám Állam ellen.
Igaza is van, hiszen rá is vonatkozik a mondás: akinek van egy kalapácsa, mindent szögnek néz.
Akinek terrorelhárítói vannak, annak el kell hárítani a terrort, ha van, ha nincs.
Csak az a baj, hogy a harctérre nem a terrorelhárítók mennek majd, hanem szerencsétlen szerződéses katonák.
Amerika ugyanis felkért bennünket némi fegyveres részvételre, a kis mici meg nem mer nemet mondani.
Pedig ha valamikor, akkor most aktuális lenne a hepciáskodás, ugyanis ha beszállunk ebbe a balhéba, akkor azonnal célponttá válunk, és elveszítjük eddigi relatív biztonságunkat.
Ez egészen addig viccesnek tűnik, míg az első autóbuszt fel nem robbantják a terroristák, akik amúgy is szeretik az ilyen slampos országokat.
Ami meg a TEK-et illeti, azonnal kiderül majd, hogy a jelmezbál nem azonos a terrorelhárítással.
Abban az országban, ahol amatőr patkányok akkordban ölhették a cigányokat hónapokon keresztül, ott nem sok jóra számíthatunk, a titkosszolgálatok pedig - hála Kövér és társai áldásos tevékenységének - mára egy kalap szart se érnek, hogy kissé rusztikusan ábrázoljam az elszomorító valóságot.

Azt mondta a Vezér, hogy majd konzultálni kell az ellenzékkel, aztán konzultáltak és kiderült, mindenki ellenzi ezt a kis kalandot.
Jelenleg legfeljebb átutaznak rajtunk az Iszlám Államhoz csatlakozni kívánók, meglehet, ezután meg is állnak majd egy bombányi időre.
Viszont végre harc lesz ez a javából, kiélheti magát a Nagy Stratéga...
Persze lesz ennek hozadéka is - végre lehet lehallgatni, megfigyelni, nyomozni, követni gond nélkül, hiszen itt az indok: az iszlám Alibaba életére törhet!
Persze az is lehet, hogy át kell térnünk a mohamedán hitre, ha Nagyurunk ismét hitet vált - ha Anikó asszony szül még egy babát, akkor a kicsit már ebben a hitben nevelik majd fel, a kormányzati gépkocsiparkot meg kicserélik tevékre.

Jaj.
Kár, hogy nem lehet ezen gondtalanul nevetgélni, hiszen a veszély reális.
Sajnos, - úgy tűnik - kevesen érzik még ezt igazán.
Majd talán az első lefejezett magyar katona után.
Hát majd meglátjuk.
Insallah - ahogy Allah akarja, ugye...


:O))) 
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Továbbra sem tudni, hogy vajon mi került több tucat milliárd forintba a budapesti Nemzetközi Vadászati és Term...
Bővebben >>