Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Menyhért napja van.

Kátyú

2013-09-06 09:21:58


Ebben a történetben minden benne van: kátyúzzák az utat az Orbán-lány esküvője előtt, nehogy elharapja a nyelvét a nemes és nemtelen lagzivendégek hada.
 
A Noszty fiú, Tiborcz úr sem panaszkodhat, Simicska Közgépe dobott neki egy rendesebb vagyondarabot, mégsem lehet az Orbán-lány veje egy srác a térről, akinek kilátszik a feneke a nadrágból.
 
Havasi Bertalan, a diktátor sajtófőnöke gyorsan szaladt közleményt írni a lebukás után. A fotók, amelyek a kátyúzást bizonyítják, nem érdekesek, lejárató kampány az egész. A sok fideszes földesúr, trafikmágnás és nagyvállalkozó igenis hepehupákon jut el a hamisítatlan vidéki lagziba az egyenként húszmilliós autóikkal.
 
Ez Orbán Viktor rendszere. Mint amikor Czinege elvtársnak a katonák a füvet is lefestették. Felcsúton pedig megjelenik Gyurcsány Ferenc és jönnek az embereik, hogy mit keres ott, és hogy meri betenni a lábát a vezér dácsájának közelébe? Ennyire fél Orbán Gyurcsánytól, hogy sameszokat küld rá, alighogy átlépte a község határát? És miféle rendszer működik ott, hogy azonnal jelentik valamilyen rejtélyes központba, hogy aztán legyen kocsi és több kamera?
 
A Nagy Testvér figyel minket.
 
Megjegyzem, az igazi ellenzéki nem azt teszi, hogy odamegy busszal, aztán nem mer leszállni, mert van ott három tüntető. A DK már az Együtt-PM vezetőjének felcsúti látogatása előtt is járt Orbánia központjában: Molnár Csaba sajtótájékoztatót is tartott Mészáros Lőrinc hivatala előtt. Őt is vegzálták, mégis elmondta, amit akart.
 
Egyelőre ennyi. Akkor döccenjünk tovább (?)Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Fedett focipálya és kézilabdacsarnok is épül Mezőkövesden, miközben még az sem derült ki, hogy úgy általában m...
Bővebben >>