Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ibolya napja van.

Kátyú

2013-09-06 09:21:58


Ebben a történetben minden benne van: kátyúzzák az utat az Orbán-lány esküvője előtt, nehogy elharapja a nyelvét a nemes és nemtelen lagzivendégek hada.
 
A Noszty fiú, Tiborcz úr sem panaszkodhat, Simicska Közgépe dobott neki egy rendesebb vagyondarabot, mégsem lehet az Orbán-lány veje egy srác a térről, akinek kilátszik a feneke a nadrágból.
 
Havasi Bertalan, a diktátor sajtófőnöke gyorsan szaladt közleményt írni a lebukás után. A fotók, amelyek a kátyúzást bizonyítják, nem érdekesek, lejárató kampány az egész. A sok fideszes földesúr, trafikmágnás és nagyvállalkozó igenis hepehupákon jut el a hamisítatlan vidéki lagziba az egyenként húszmilliós autóikkal.
 
Ez Orbán Viktor rendszere. Mint amikor Czinege elvtársnak a katonák a füvet is lefestették. Felcsúton pedig megjelenik Gyurcsány Ferenc és jönnek az embereik, hogy mit keres ott, és hogy meri betenni a lábát a vezér dácsájának közelébe? Ennyire fél Orbán Gyurcsánytól, hogy sameszokat küld rá, alighogy átlépte a község határát? És miféle rendszer működik ott, hogy azonnal jelentik valamilyen rejtélyes központba, hogy aztán legyen kocsi és több kamera?
 
A Nagy Testvér figyel minket.
 
Megjegyzem, az igazi ellenzéki nem azt teszi, hogy odamegy busszal, aztán nem mer leszállni, mert van ott három tüntető. A DK már az Együtt-PM vezetőjének felcsúti látogatása előtt is járt Orbánia központjában: Molnár Csaba sajtótájékoztatót is tartott Mészáros Lőrinc hivatala előtt. Őt is vegzálták, mégis elmondta, amit akart.
 
Egyelőre ennyi. Akkor döccenjünk tovább (?)Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Életre kelthető szobrok, Vasarely-ihlette fényjáték, világító lombkorona- fényfestés felsőfokon.
Bővebben >>