Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Szabina napja van.

Kis mérgelődés - nagy hazugságok

2014-09-27 08:10:27


A Házelnök Úr pedig képes erre, és szerintem még büszke is lehet rettenetes nagy bátorságára.

Aki meg magyar, annak meg éghet a pofája egyvégtében, hogy ez az ember a Parlamentben oktatást tarthat a demokrácia mibenlétéről.

Kövér közjogi méltóság (ezen nagyon kell röhögni, méltóságos uraim, Áder-Orbán-Kövér méltóságok, könnyezni kell a röhögéstől…) tett egy-két megjegyzést az önkormányzati választások kapcsán egy XX. kerületi lakossági fórumon, szorosan a témához kapcsolódóan.
Elnézést, de hosszabban idézem a hvg cikkét, hogy a diagnózist mindenki maga állíthassa fel.

„Nem az oroszok vagy az amerikaiak ültették a nyakunkba Horn Gyulát, Gyurcsány Ferencet és Orbán Viktort sem, és nem is az amerikaiak fogják megmondani, utóbbi meddig lesz kormányfő, hanem önök - fogalmazott Kövér László.Megjegyezte: Gyurcsány Ferenc "a magyar demokrácia totális csődje és mélypontja, remélem ennél mélyebbre nem jutunk, mert azt már nem lehet demokráciának nevezni". A volt kormányfő "az értelmiséginek nevezett emberfajta mélypontja", az, hogy Magyarország miniszterelnöke lehetett, nagyobb szégyen, mint az, hogy négy évvel a rendszerváltás után önként visszahozták Horn Gyuláékat.
Plakátragasztónak sem lenne szabad odaengedni egyetlen párt közelébe sem, nem miniszterelnöknek, pártelnöknek - fogalmazott.
2004. december 5-ét Gyurcsány Ferenc megbocsáthatatlan bűnének mondta, amikor az "antant politikusait megszégyenítő aljassággal vetette rá magát a saját nemzetére". Ehhez képest "Rákosi Mátyás ministránsfiú volt" - fogalmazott. Aztán jött 2006, a választások elcsalása, hogy meggyalázták a saját nemzetüket - folytatta, kiemelve: "nem az őszödi beszéd a botrány (...), hanem az, hogy amikor kiszivárgott másnap, nem mondta azt: elmegyek", és azóta sem kértek bocsánatot azért, amit abban a négy esztendőben tettek.”


Hát bizony, ez a beszéd elmeorvosért kiált, eltekintve a stílusától is.
Szörnyű indulatok munkálkodhatnak ebben az emberben, akinek az egész rokonsága magasan jegyzett kommunista volt, és aki – úgy látszik – ezt a tényt képtelen volt feldolgozni.
Úgy tűnik, erre a hátralevő életében, mielőtt megüti a guta, már sok esély nincs is.

Mint ahogy Gyurcsánnyal szembeni, szépen megizmosodott kisebbségi érzésétől sem sikerült megválnia.
Ha ezek épeszű népek lennének, már régen leakadtak volna Gyurcsányról, de nem képesek erre, a primitív bosszúvágy munkálkodik bennük.
Elspekuláltam, ezekkel én focizni sem szeretnék, mert ez a típus lép két lábbal beléd, ha véletlen rúgtál nekik egy gólt, ha meg azt érzi, hogy tehetségesebb vagy, mint ő, akkor a lábad eltörésétől sem riad vissza.

És az a baj, hogy - hasonló a hasonlónak örül - az egész Fidesz és Fidesz fakó tele van ilyen elmebetegekkel, idiótákkal mentálisan sérült emberekkel – egy komplett elmekórház elbabrálhatna rajtuk évekig a siker legkisebb esélye nélkül.

Ha az ember a konkrétumokat próbálja kibányászni a gyűlöletrohamából, akkor meg nem is tudja, sírjon vagy röhögjön.
Bűnnek nevezi a nagy nemzetközi elismertséggel rendelkező Horn Gyuláék „visszahozását”, ami maga nonszensz – az ő nevét senki sem ismeri a nyugati világban, ellenben Horn Gyulának utcája van Németországban és magas kitüntetésekkel ismerték el tevékenységét a rendszerváltás és a német újraegyesítés terén.
Ez bűn?


Hogy Gyurcsánynak nem tetszett, hogy a határontúli magyaroknak megadott állampolgárság a magyar választók adójának megcsapolását és a magyarországi magyarok politikai akaratnyilvánításának meghamisítását fogja szolgálni?
Meg kell mondjam, nekem sem tetszik és a határontúliak nyugdíja körüli legújabb fejlemények szépen vissza is igazolják az aggályokat. 


Arról most ne is beszéljünk, hogy lassan odajutunk, hogy a magyarországi magyar az elsőosztályú csángó vagy székely állampolgár mellett másodosztályú magyarnak számít, és arról sem hallottam még, hogy a külhoni magyarokat csorgó nyállal imádó idióták ejtettek volna egy könnycseppet is a négymillió nyomorba taszított magyarországi magyar miatt.
A több tízezernyi éhező gyerek miatt, az ország állapota miatt.
Ellenben aktatáskában hordták a sehol el nem könyvelt milliókat, milliárdokat Ukrajnába, Erdélybe meg a többi magyarlakta területre, ahol aztán a helyiérdekű politikai tolvajok megtollasodhattak belőle.


Ami meg 2006 őszét illeti, a puccskísérletük remekül indult, csak aztán a rendőrség azt tette, amit – nem a miniszterelnök, nem a pártja – hanem a törvény előírt, merthogy akkor még létezett törvényesség, léteztek rendőrök, akik komolyan vették a dolgukat.
Azt sem értem, hogy az Országgyűlés elnöke hogyan mer elcsalt választásokról beszélni, és miért nem jelenti fel senki becsületsértésért, mikor az a választás transzparens és ellenőrzött volt, ellentétben a külhoni magyarok által borítékolt szavazócédulákkal, meg a tömeges választókerületi átjelentkezésekkel, a Kubatov –féle „tudjuk mindenkiről személy szerint, hogy kire adja a voksát”… kijelentésekkel szemben.


Hogy Gyurcsánynak az őszödi beszéd után le kellett volna mondania?
Meglehet, erről lehetne kulturáltan beszélgetni, habár a politikusok nemigen szoktak elfogadni tanácsokat politikai ellenfeleiktől, de még a választóiktól sem nagyon.
Merthogy akkor Orbánnak is le kellett volna azonnal mondania, akkor, mikor választási csalásra buzdított (majd jönnek a jogászok, oszt jónapot!) , vagy amikor napvilágra került a hivatali visszaélései közül egy, de az konkrétan ( ne mi nyerjük a legtöbbet…) , de Kövér is lemondhatott volna éppen Szilárd bátyjának harmadik, nyomdagépek nélkül eladott nyomdája után.
Ehhez még azt is tegyük hozzá, hogy Gyurcsány politikai hibát vétett, míg a Vezér köztörvényes ügyekben volt sáros.


Nem is kellene ezzel foglalkozni, ha nem tapasztalhattuk volna, hogy amit sokszor mondanak el, azt a választó igaznak véli, ez pedig káros az egészségünkre.
Jelzem, ezt a figyelmeztető feliratot ki kellene tenni a Parlamentre is: A magyar politikus káros azt egészségre…

:O)))Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Miben rejlik a bitumenes alapozók és lemezek hasznossága? Miért érdemes őket leginkább párban kezelni akkor, h...
Bővebben >>