Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Dömötör napja van.

Kormányképesség

2015-02-22 11:02:20


Hogy feldobják kissé a rendezvényt, az elnökség fele léggitározott egy jót - Vágó István mutatta meg nekik, hogy melyik végét kell fújni a hangszernek, maga a pártelnök is felkapott egy hangszert, habár zenészi múltja alapján inkább egy keverőpulttal az ölében kellett volna alkotnia, DJ Fleto...
Hát, végtére is ez is egy ötlet, ha valaki kreatívkodásra adta a fejét, nem illik azt mondania, hogy most éppen nincs egyetlen épkézláb ötletem sem, akkor inkább jöjjön némi izzadság árán a gitár - még szerencse, hogy a feldúlt stylist nem adott rá sivatagi parafa-kalapot, hogy amikor Putyinról beszél, akkor kísérhesse magát gitáron: szeretlek is, meg nem is...Pontosabban: ma már nem szeretlek, úgyhogy bye-bye Vologya, merthogy újabban már Toto kutya sem bírja a szagát, mint megtudhattuk.
Ez egy politikailag indokolt hitvallás, Toto meg kapjon egy csontot elvi magatartásáért.

Gyurcsány szerint el kellene érni, hogy 2016-ban rendkívüli választást tarthassunk.
Hogy milyen eszközökkel képzeli ezt elérni, ezt nem cizellálta, ami nagyon helyes is, merthogy ha egyet is mond a széles eszköztárból, azzal csak annak fájó hiányára világít rá - jobb ez így most.
El kell érni, oszt jónapot.
Habár a dátumokra jövendölés kockázatos dolog - hány világvége maradt már el, ugye - azokat a jövendőmondókat meg, akik túl sokat tévedtek, kuncsaftjaik igen hamar meg szokták unni és eltemetik jövendölőbarlangjuk sarkában.
Fogyasztói társadalom - a régit eldobjuk, jöjjön az új.
2016-ra azt is el kell érni, hogy a DK - másokkal együtt - kormányképesnek tűnjön kívülnézetből.
Ez egyszerűbb dolog, erre majd születik néhány okos tanulmány, amin az elnökség a hátralevő másfél évben elvitatkozgathat, majd határozatot hozhat: kormányképesek vagyunk!
Az csak a baj, hogy Orbán meg mindenre képes....
Bemutatták a párt új logóját is, fain, hogy a cigányoknál szokásos kifejezéssel éljek, mely azt jelenti, hogy udvariasan megdicsérünk valakit vagy valamit, aki/ami amúgy meglehetősen... - szóval fain...

Az érdeklődő tagság megtudhatta, hogy kell beszélnünk a cigány-problémáról, mert ha nem beszélünk róla, akkor a jön a Jobbik és akkor annyi nekünk.
Szerintem persze lehet cigány-problémáról beszélni, csak teljesen felesleges addig, míg a szegénység problémáján nem jutottunk túl, merthogy az aztán csak a rasszizmus a köbön, ha minden cigányt egy kalap alá veszünk, ez egyenes út a büdös zsidó felé.
Mindenesetre - véleményem szerint - ne cigány-problémáról, hanem rasszizmusról, antiszemitizmusról meg a bűnözésről beszéljünk - de hát vagyok én egy pártelnök?
Naugye.

Ez a pártkongresszus Rókakoma és a Medvemama esetére emlékeztetett.
Róka sétál a medvebarlang előtt, ott játszanak a bocsok.
Holnap megpocsékolom az anyátokat, - mondja nekik, amit a bocsok elszörnyülködve mesélnek el anyjuknak, aki éktelen haragra gerjed.
Másnap elbújik, és amikor a róka odasétál és odaveti a bocsoknak, hogy mi fog történni az anyjukkal, akkor kiugrik a bokorból és üldözőbe veszi a rókát, aki rohan, átugrik egy villás ág között, Medvemama meg utána, de beszorul a feje.
Róka hátranéz, medvemama popsijához ballag, felemeli a farkát és jól megpocsékolja, aztán azt mondja neki: Tudom, nem volt igazán jó neked, de hidd el, nekem is volt már számtalan jobb szex az életemben.
Nem hiányzott ez senkinek, de hát mit tegyek?
Megígértem a gyerekeknek!

Mai hír még, hogy Szigetvári Viktor nekiment Kónyának és Székely Sándornak,. mert a Szolidaritás vezetői kiléptek a pártból, melynek tagsága innentől Szigetvári Viktorból áll.
Holnap pedig választás lesz Veszprémben, reménykedjünk együtt.
Láttam, ma ott kampányolt Schiffer, meg még tizenakárhányan, de a csoda attól csoda, hogy a kedvezőtlen előjelek ellenére is megesik, mint Juliska a bál után a tarlón...
Drukkoljunk együtt!

:O)))
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mintha négy napig nyár lett volna – fényáradatban úszott Pécs belvárosa a Zsolnay Fényfesztiválon szeptember 3...
Bővebben >>