Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ibolya napja van.

Miért baj, ha valaki idős??

2013-10-04 08:17:32


Olvasom az ellenzéki rendezvényekről szóló tudósításokban, hogy azon "többnyire idős emberek" vettek részt.
Ezt írták Gyurcsány Ferenc debreceni fórumáról, ahova amúgy annyian mentek el, hogy be sem fértek az Arany Bika Szálló dísztermébe. Ugyanez a fordulat bukkant fel az Együtt-PM-Szolidaritás orbándöntő produkciója kapcsán is.
 
Nem értem. Miért fontos hangsúlyozni, hogy egy politikai megmozduláson milyen korfa bukkant fel? Ahelyett, hogy megköszönné az ország, hogy még vannak emberek egyáltalán - ha idősek, hát idősek -, akik részt vesznek a közügyekben. Hogy időt, pénzt, idegrendszert áldoznak arra, hogy az általuk kedvelt pártot vagy politikust támogassák.
 
Ha kiváltom is bárki gúnyolódását, köszönöm mindenkinek aki tenni akar és képes útra kelni, akár több száz kilométert is, hogy támogatását kifejezhesse. Tudásuk, bölcsességük, élettapasztalatuk nélkül a politikusok semmit nem érnének. Ők azok, akik tüntetnek, kitelepülnek, kopogtatócédulát gyűjtenek. Hála jár nekik, nem a nyuggerezés...
 
A Fidesz bértüntetői, mind a hatan, az egyentábláikkal, amikor kivezénylik őket Gyurcsány Ferenc ellen, ők nem idős emberek? Dehogynem. Na és? Ők is mondják el nyugodtan, amit akarnak.
 
Én hálás vagyok a szépkorúaknak, hogy cselekednek. Hogy nem félnek. Szükségünk van rájuk!Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Országgyűlés 2020. július 3-án fogadta el az iskolaőrség bevezetésére vonatkozó törvényjavaslatot, így 2020...
Bővebben >>