Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ibolya napja van.

Nem értem Jávor Benedeket

2014-05-09 21:48:30


Az Együtt-PM európai parlamenti képviselője mostanában több nyilatkozatban is bírálta a "zelmúltnyolcév" fejlesztési politikáját. Arról beszélt Jávor Benedek, hogy főterek és szökőkutak épültek, ahelyett, hogy vállalkozások erősítésére adták volna a támogatást.

 

Ezt én nem értem, még úgy sem, hogy akkor jött a pénz, most nem leállították a folyósítást.... A Gyurcsány-kormány idején Bajnai Gordon volt a fejlesztésekért felelős politikus, miniszteri rangban is. Ő alakította ki a pályázati rendszert is. Igaztalan állítás, hogy díszburkolatra mentek el az uniós milliárdok. Több ezer magyar vállalkozás kapott tőkeinjekciót fejlesztésekre, munkahelyteremtésre. Magyarország abban az időszakban példátlan méretű infrastrukturális fejlődésen ment keresztül: autópályák, hidak, egyetemi központok, általános iskolák, művelődési házak, kórházak épültek vagy újultak meg.

 

Magyarország a Gyurcsány-kormány idején az első három ország között volt a pénzek lehívásában, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az utolsó tárgyalási pillanatban még egymilliárd eurót szerzett hazájának.

 

Ha Jávor Benedeknek ez nem tetszik, szíve joga. Csak éppen kritikájával saját pártja elnökét, Bajnai Gordont is bírálja.

 

A Demokratikus Koalíció büszke a Gyurcsány-kormány, és tagjai sorában Bajnai Gordon tevékenységére.

 Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Márki-Zay Péter után előbukkant a második ellenzéki miniszterelnök-jelölt is, aki nem más, mint a legendás Sza...
Bővebben >>