Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Szabina napja van.

Ria, Ria, Hungária!

2013-09-07 13:49:40


Válogatott mérkőzésre kísérte az aranylábú fiúkat a valamilyen rejtélyes oknál fogva magyar futball-drukkereknek titulált adrenalinfüggő huligánok népes csoportja, akiket már Budapest határán fel kellett volna tartóztatnia a hatóságoknak és a jogszabály által engedélyezett időtartamra őrizetbe venni.


Ha ez a pályaudvartól számított öt perces utazás után történik, akkor már lehetett volna vizsgálni a vasúti szerelvényben okozott rongálások ügyét, néhány idiótát akár bíróság elé is lehetett volna állítani gyorsított eljárással pirotechnikai anyagok engedély nélküli birtoklásáért és használatáért, merthogy már a pályaudvaron buzgón petárdáztak, füstgyertyákat égettek, közbotránkozást kiváltó magatartást tanúsítottak.

 

A legdisznóbb részét a bandának 24 órán belül át lehetett volna adni a Büntetésvégrehajtásnak, a többieket meg úgy a meccs kezdetével egyidőben kellett volna szabadlábra helyezni, hadd menjenek isten hírivel haza, oszt a televízió előtt randalírozzanak, ne az ország presztízsét rombolják!

 

Szánalmas.

 

Azt tudjuk jól, hogy ezeknek az idiótáknak semmi közük nincs a labdarúgáshoz, ezek verekedni mennek, összecsapni az ellenfél szurkolónak nevezett idiótáival, a rendőrökkel, hiszen kell nekik a felfokozott idegállapot, mikor az adrenalin elönti a szervezetüket. Agresszivitásukat, melyet kábítószerekkel és fehérje-koncentrátumokkal turbóznak a konditermek mélyén, valahol le kell vezetniük. Erre remek alkalom egy futballmeccs, ahol a rasszizmus előfordulása már olyan természetes, mint virágkiállításon az óriás titángyökér, mely a világ legnagyobb, de sajnálatos módon dögszagot árasztó virága.

 

Merthogy a mi büszkeségeink nem csak verekedni mentek, egy részük buszra szállt és elment kisgyerekeket ijesztgetni arra a településre, ahol neo-nyilas testvérüket, egy tanárt elküldtek az iskolából, mert a cigány tanulókról megengedhetetlen módon nyilatkozott. A 444.hu cikke szerint a román-magyar meccsre tartó magyar ”szurkolók” egy csoportja letért buszával az autópályáról, hogy a román határhoz közel fekvő település, Konyár általános iskolájának cigány diákjait fenyegethessék. A szemtanúk beszámolója szerint a buszból kiszállva meglehetősen ittasan és felettébb hangosan cigányozni kezdtek, fenyegették az iskola cigány diákjait.


Az épületben dolgozó tanárok bezárták az ajtókat, a legkisebb diákoknak azt javasolták, bújjanak az asztalok alá. Személyi sérülés nem történt, de azért a szurkolók a cigányozás mellett sörösüvegeket is dobáltak, és volt, aki levizelte az épületet. A randalírozásnak a rendőrök vetettek véget, az ország mocska és szemete meg visszaszállt a buszra és továbbment buzdítani honfitársait, magyar véreit Bukarestben.

 

Hatéves kisgyerekek reszkettek a tantermi padok alatt, mikor ezek az állatok randalíroztak, a rendőr meg elengedi őket – na, ez a tragédia ebben az országban. Tegyük hozzá, hogy a randalírozók között az iskola elbocsátott pedagógusa is ott volt, aki ez úton is igazolta a döntés kétségbevonhatatlan helyességét.

 

Lehet, hogy Kádár rendszere diktatúra volt, de az a diktatúra a normális emberek diktatúrája is volt az idióták diktatúrája helyett, mert ott ilyen nem történhetett volna meg, de megkockáztatom, egy normális demokráciában ma sem lehet büntetlenül gyerekeket fenyegetni, de még felnőtteket se következmények nélkül!

 

Tudom, ez nem szép dolog, szabálytalan is, de az ÉS - ből nem tudom nem idemásolni – linket nem lehet adni hozzá - V. D. glosszáját, -megígérem, hogy legközelebb nem teszek ilyet, és jó leszek, de annyira idekívánkozik -  naszóval:

 

MOLINÓ

1995-ben a Fradi nagyon szépen haladt a Bajnokok Ligájában. Végül igencsak csinos summa ütötte a markát, mert az európai Tv-jogdíjak a csapatokhoz kerültek, minél feljebb jutott a klub, annál több.

Legyőzték a svájci Grasshoppert, következett az Ajax Amsterdam, amelyik több klasszissal jobb csapat, mint a Fradi.

Az első meccs előtt, amit Amszterdamban játszottak, az Ajax focistái, nem a klub, hanem a profi focisták, odanyilatkoztak, hogy nagyon, de nagyon meg fogják verni a Fradit. Sokkal jobban, mint amennyi a továbbjutáshoz szükséges, azért, hogy egy ilyen klub ne szerepeljen az európai ligában.

Ugyanis a Fradi előző meccsén a szurkolók nemcsak huhogtak, ha színes bőrű focista rúgott a labdába, hanem egy háromemeletnyi hosszúságú molinót lógattak le rasszista jelszóval: WHITE POWER.
Egész Európa látta.

Ajax –FTC Amszterdamban 4: 0, Ajax.FTC Budapesten 5:1. Természetesen mindkettő az Ajax javára.

Összesítve 9: 1!

V.D.

 

Ismét elnézést kérve a szerzőtől és az ÉS szerkesztőségétől ajánlom ezt az írást a magyar labdarúgás idiótái figyelmébe, különös tekintettek szellemi kihívásokkal küzdő miniszterelnökünkre. Aki, ha megnézte ezt a bukaresti csordát, amelyet ő valószínűleg magyar szurkolótábornak gondol, és még mindig indokoltnak tartja stadionok építését ennek az aljanépnek, akkor őt is be kell zárni egy elmegyógyintézetbe és erősen kezelni minden rendelkezésre álló eszközzel, terápiával és gyógyszerrel, mert akkor ez az ember annyira beteg, hogy komoly veszélyt jelent az ország népére fizikai értelemben is.

 

Nem lehetett nem undorodni dicső szurkolóinktól, nem lehetett nem szégyenkezni miattuk és nem lehet nem bocsánatot kérni román barátainktól, köztük az erdélyi magyaroktól is azért, hogy rájuk szabadítottuk ezt a majomcsordát, felforgattuk a nyugalmukat, elvettük futballszerető szurkolóik szórakozását, csak azért, mert néhányszáz, vagy akár ezer neonáci tahó meg akarta mutatni, hogy mennyire erős.

 

És itt támad az emberben a rettenetes gyanú, hogy miért is pátyolgatja Orbán ezt a csőcseléket. Ezek nem csak Bukarestben tudnak randalírozni, hanem Budapesten is, ahol egyébként már megmutatták a 2006-os puccskísérlet idején a képességeiket, mígcsak aztán a rendőrség meg nem elégelte a dolgot és szét nem rúgta őket, mint kakas a lószart.

 

Lehet, erre tartja, ezért eteti őket a Vezér?

 

Hátha egy vesztes választás után a következő puccskísérletéhez nem lesz elég a TEK, és akkor a terrorista bandák és a terrorelhárítók kéz a kézben tartják majd rettegésben Budapest népét?

 

Remek kilátások.

 

A százezer éhező gyerek országában ennek a bánatos csürhének és tehetségtelen szórakoztatóiknak kell stadionokat építeni? Ugyan már – aki labdarugó volt ebben az országban, az már régen külföldre ment - vannak összesen tán egy csapatra valóan – a hazaiaknak meg túl jó lenne még a libalegelő is, - meccs után a szurkolók meg összeverekedhetnének a kocsmában, viszont az éhező gyerekeknek egy-két évre futná reggelire meg meleg ebédre. Mindegy, a lényeg az, hogy a jólvégzett munka után néhány milliárdos ott köpködhesse a szotyolát a VIP-páholyban, ehhez pedig kétségkívül VIP páholyok kellenek, szerte az országban. Mígcsak végre el nem jön az örömteli nap, mikor a Vezér a börtönválogatott meccsén köpködi a rabkeresményén vett szotyit, seprűjére támaszkodva.

 

Ahova ez az ember züllesztette a magyar társadalmat, onnan lefelé nincs tovább, onnan márcsak felfelé vezet az út. Majdcsak kikapaszkodik az ország a gödörből, bízzunk benne.

 

De az is lehet, hogy földet hánynak ránk, rajtunk múlik…

 Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Képtári tárlatok pécsi műbarátoknak keretében a Modern Magyar Képtárban látható Pinczehelyi Sándor karantén...
Bővebben >>