Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Orsolya napja van.

Tavaszi saláta

2015-04-28 12:03:06


Orbán hatalmát kollégiumi diáktársai alapozták meg, ök. segítették első tétova tolvajlásait, ők adták a hátteret neki, amikor padlón volt, de ez nem segített rajtuk.

A kis erőszakgépezet, ha valakiben meglátta az ambíciónak akárcsak a morzsáját is, akkor először elénekelte a Fehérvári huszárokat, majd a Jegenyefák, jegenyefák nem nőnek az égigcímű slágert és visszametszette a káros jelenséget.

Úgyhogy mára már csak az maradt mellette, aki olyan terepszínű, hogy a liba is reápottyant, ha felette repül, meg a molyrágta csitri, aki lassan olyan nőben, mint Andy Vajna pasiban, - továbbá Őfelsége Udvari Bolondja…

 

Most viszont, hogy Süsü király hatalma kornyadozni kezdett, és mint wishful thinking felmerült az utódlás kérdése, valaki elpöttyintette Kövér nevét.

Ez a helyzet haladéktalan intézkedésre késztette a könnyen dühbe hozható Bajuszkirályt, aki így arra érzett késztetést, hogy csípőből azonnal hűségnyilatkozatot tegyen,

Ennek során kifejtette, hogy "Orbán Viktor politikai képességei a mai magyar mezőnyben páratlanok".

Továbbá, „ha más pártokban is lenne legalább egy-egy Orbán Viktorhoz hasonló képességű ember, aki nemcsak a politika napi gyakorlatának végrehajtásában kivételes, hanem a koncepcióalkotásban, a dolgok egyben- és átlátásában is, akkor az ország az elmúlt 25 évben előbbre jutott volna".

Belegondolni is rettenetes, idiótákból jól állunk, de dühöngő őrültekből talán mégiscsak hiba lenne a készletet szaporítani…

Azt nem említette, hogy ha Orbán Viktor nem lett volna, akkor talán az ország felett nem a Nagy Nemzeti Bányászbéka ülepe képezné az égboltot - igaz, stadionunk se lenne ennyi, mi is lenne velünk?

 

Ketteske kijelentette, hogy Egyeske az egyedüli, akit az államférfi jelzővel merne illetni, - na jó, esetleg még Napóleon - és nem gondolja azt, hogy vele – Kövérrel - vagy bárki mással a Fidesz, illetve az ország előrébb jutna.

Hát vele nemigen, ezt valószínűleg jól látja.

Azt is kifejtette, hogy "Összességében nagy, rendszerszintű átalakításokat már nem kell, sőt, már nem is lehet tenni” -  nincsen itt semmi látnivaló, lehet továbbhaladni emberek!

Viszont az emberek fejében lévő képzeteknek az átalakításához – ami egy sikeres polgári átalakuláshoz szintén elengedhetetlen lenne – a politikának kevés eszköze van.

Hát, talán meg kellene próbálni a képzeteket bunkósbottal kiverve a fejekből új képzeteknek helyet csinálni, például, hogy legen minden vágyunk a Nagy Thelopsz Piramis felépítése, előtte pedig ő hasalhatna, mint Szfingsz vagy mi is, - megfelelő embert a megfelelő helyre, ugye.

 

A Jobbik generációs előnyével kapcsolatban is közzétette kutatásai eredményét is, úgymint, hogy akik ma a Jobbikot választják, idősebbek is lesznek és akkor már nem biztos, hogy arra a pártra fognak szavazni, amelyik egyébként tetszetős tőmondatokban próbálja leírni és megoldani az egyébként bonyolult világot, hanem arra, amelyik minden tökéletlensége ellenére már letett valamit az asztalra.

Gondolom, ezt a tapasztalatát a Fideszben szerezte, de hogy tökéletlenek, egytől-egyig, azt tekintsük axiómának.

Az nem derült ki, hogy az, ha valaki odszarik az asztal közepére, az letevésnek számít-e, mert ha igen, akkor az Úr sem ment meg bennünket ezektől…

Szóval az élet bonyolult.

 

Az osztrák szélsőjobb jelképesen lezárta a magyar határt, ezt a jelképet szeretnék felcserélni atomaknazárral, meg a magyar vendégmunkásokat szeretnék gályán dolgoztatni, tüchtig osztrák dobosok és szíjkorbáccsal serénykedő munkavezetők irányítása alatt.

 

Nem lesz kormányátalakítás sem, pedig éppen azon drukkoltam, hogy hogyan épít majd Orbán ebből a  rakás szarból várat, de valaki megsúghatta neki, hogy erre a célra nem alkalmas a rendelkezésére álló matéria.

 

A romagyilkosságok ügye is szépen halad a feledés felé, ma kiderült például, ami mindenki előtt nyilvánvaló volt – a rendőrök és az ügyészek kivételével -, hogy a Nyafi becenévre hallgató démon hamis alibit igazolt szerelmének.

De az azért még mindig nem derült ki, hogy ki segített a fegyverek beszerzésében és kik állnak a gyilkosságok mögött, merthogy ezeknek együtt összesen sincs annyi eszük, mint egy marék hangyának, ezek ócska verőlegények egytől-egyig.

 

Pósán képviselő a Fidesztől meg azt kérdezte képviselőtársaitól, hogy örülne-e bárki annak, ha az iskolából hazatérő gyermekét a buszon körbeállja "hat fekete-afrikai fenyegető mozdulatokkal, hanghordozással".

Szomorú lett volna, ha  1956-ban az osztrákok, amerikaiak, kanadaiak így reagálnak, merthogy ne éljünk illúziókban, a disszidensek zöme sem az elveszett magyar szabadságot kereste, hanem egy jobb élet reményében ment Nyugatra.

Szóval, megfontolásra ajánlom mindenkinek, hogy a bőrszínek közül a fehér sem veszélytelen egyes esetekben, eljöhet még olyan idő, mikor itt a többség például anyai ágon sárga lábbal és tejeskávészínű bőrrel tanulmányozza majd a kisebbségi fehéreket, nem-e lehetne-e addigra valami politikailag korrekt álláspontot kialakítani legalább a huzataink ügyében?

 

 Nincsenek vérmes reményeim…

 

:O)))  Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Október 10-től október 16-áig, tehát hét napon át tart majd az előválasztás második fordulója – értesült a Tel...
Bővebben >>