Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
15 dolog, amit csak az tud, aki dolgozott már szállodában
2014-03-20 12:12:46
15 dolog, amit csak az tud, aki dolgozott már szállodában

15 dolog, amit csak az tud, aki dolgozott már szállodában

A Huffington Post összeszedett néhány dolgot, amit véleményük szerint csak az tudhat, aki hosszabb időn keresztül dolgozott már szállodában.

Az összeállítás igazságtartalmáról nem tudunk nyilatkozni, ezért várjuk azon olvasóink véleményét, akik alkalmazásban álltak bármilyen típusú hotelben. Valóban így mennek a dolgok?
 
 
 
1. Hasonlóan a börtönhöz, ide is sokkal könnyebb bejutni, mint távozni.
 
2. Semmi sem okoz olyan gyomorgörcsöt, mint a telefon csörgése a nap zárásakor.
 
3. A menedzsment elképzelése az előmenetelről nagyban különbözik a tiédtől. Ahogy az elérhető bónuszok koncepciójáról, a tisztességes munkagyakorlatról és az alapvető emberi jogokról is.
 
4. A létesítmény étterme valóban ötcsillagos, de a személyzeti kaja olyan, mintha hősugárzó lámpa alatt rohasztották volna egy-két napig.
 
5. Elképesztő, hogy hány ötvenes éveiben járó férfi jelentkezik be a "feleségével" körülbelül éjjel kettőkor.
 
6. A költségvetés egy, a felsővezetés reménytelen optimizmusából véletlenszerűen és önkényesenen generált szám, de a te hibád lesz, ha nem teljesül.
 
7. Egyedül azok örülnek a svédasztalos reggelinek, akik megeszik.
 
8. Nem vagy egyedül. Ezt akkor érzed igazán, ha az ajtód olyan folyosóra nyílik, ahová másoké is.
 
9. Emésztőrendszeri betegség esetén kötelező a kétnapos szabadság. Ha mondjuk kolerád van, ez három napra emelkedik.
 
10. Ha elég sokáig dolgozol hotelben, száz lépésnyiről felismersz egy prostit, valamint tudod, milyen egy holttest szaga...
 
11. Feljebb az jut a ranglétrán, aki a legkevésbé emberséges. A jövőben a hotel menedzsere majd őt küldi vissza, hogy kicsinálja az ellenállás vezetőjét.
 
12. Az átlagos vendég elképzelése szerint a portaszolgálat munkatársai a prostik és különböző belépőjegyek beszerzésére szerződtek, a bárban dolgozók csajozási tippeket adnak más megszálló hölgyekhez, a londíner pedig az, aki nyomkodja a lift gombjait.
 
13. Ha a munkaköri leírásodban az áll, hogy elvárják az "egyéniséget és kezdeményezési készséget", az csak azt bizonyítja, hogy egy mondatban kétszer is tudnak hazudni. Az igazi személyiséged továbbra is átragyog az egyenruhán, de csak az ünnepek alkalmával, és több mint ezer mérföld távolságból.
 
14. Ha egy szobában valamit meg lehet csinálni, azt valaki biztos meg is csinálja. Ezért a takarítás igen undorító foglalatosság...
 
15. A VI jelentése vezérigazgató, de csak azért, mert a Lelketlen, Pokoli, Kőszívű, Gyenge és Kiszolgáltatott Prédára Leső Szörnyeteg túl zavaros, hogy mozaikszó lehessen belőle.
 

Utoljára frissítve: 2014-03-20 12:34:40

További híreink
Tavaszvárás és húsvéti készülődés
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megrendezik Országos Ifjúsági Tojásfestő Versenyt is.
2024-03-29 02:07:00, Hírek, Színes Bővebben
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Színes Bővebben
Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkozást érintő termékről, szolgáltatásról van szó. De egy pénztá...
2024-03-27 11:42:55, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kizárási eljárást indít a Momentum Jancsó Andrea, ferencvárosi önkormányzati képviselő ellen, közölte a párt p...
Bővebben >>