Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Kázmér napja van.
150 rendőrt vetettek be a kormánypuccsra készülő „Szkíta mozgalom” tagjai ellen - videó
2024-01-24 16:40:12
150 rendőrt vetettek be a kormánypuccsra készülő „Szkíta mozgalom” tagjai ellen - videó

150 rendőrt vetettek be a kormánypuccsra készülő „Szkíta mozgalom” tagjai ellen - videó

Tíz helyszínen, 150 rendőr részvételével hajtott végre akciót a Készenléti Rendőrség, közölte szerdán a Nemzeti Nyomozó Iroda. Az akció során a Szkíta Magyarország mozgalom nyolc tagját vették őrizetbe, akik a rendőrség gyanúja szerint az ország irányításának átvételére készültek.

 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) közleménye szerint tavaly novemberben az egyik közösségi oldalra felkerült egy videó, amelyen egy társaság tagjai bejelentették, hogy megalakítják a Szkíta Magyarországot. Azt is közölték, hogy megindították a nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését.

 

 

Bejelentették, hogy mind a volt, mind a jelenlegi kormánytagokat le fogják tartóztatni, és hogy rövidesen megtörténik a magyar rendőrség lefegyverzése és a katonaság átállítása, amennyiben azok ellenállást tanúsítanak.

 

A rendőrök azonosították a szervezet tagjait, akiket kedd hajnalban el is fogtak az NNI és a Terrorelhárítási Központ kommandósai.

 

A Veszprém, Pest, Zala, Bács-Kiskun megyékben, illetve Budapesten végrehajtott akcióban közel 150 rendőr vett részt. Az egyszerre 10 helyszínen tartott elfogások és házkutatások során 11 ember ellen intézkedtek. A házkutatások során a nyomozók több helyszínen feltehetően éles maroklőfegyvert, lőszereket, AK gépkarabélyt találtak.

További híreink
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Nagy-Bandó üzent az ATV-től távozó Somos Andrásnak
A humorista megemelte a kalapját a távozó tévés előtt. Szerinte a hiba nem bűn, csupán emberi dolog – idézi a szeretlekmagyarorszag.hu.
2024-02-26 12:34:41, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Novák-Varga pedofilügy robbant a Fidesz-táborban, teljes a káosz
A történtek hatására azonnal 150-225 ezer szavazóval csökkent a teljes népességben a kormánypárt támogatottsága. Ez jelentős változás.
2024-02-24 13:57:04, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Igazán lelkes olvasók számára ismerős taktika, hogy karácsony előtt csupán ünnepi témájú könyveket olvasnak. I...
Bővebben >>