Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
250 milliárdnál tart most éppen a Városliget legyilkolása
2018-05-23 14:00:48
250 milliárdnál tart most éppen a Városliget legyilkolása

250 milliárdnál tart most éppen a Városliget legyilkolása

2021-re ígérik a Városligetbe tervezett közintézmények átadását, míg a park egyes elemei a rákövetkező évben készülnek el.

 

A már zajló beruházás részeként idén őszre várható a Szépművészeti múzeum felújítása, a Szabolcs utcai Múzeum és Raktározási Központ átadása. Nyár helyett őszre csúszik a parkban Vakok kertjének felújítása, és a közelbe tervezett sportpálya is ekkora lesz kész.

 

Eközben már júniusban elkezdik építeni a Dózsa György úti mélygarázst, továbbá 2019 végéig elindulhat a Magyar Zene Háza, az Új Nemzeti Galéria, a Magyar Innováció Háza, a Városligeti Színház, és a Néprajzi múzeum építése is. Utóbbinak hamarosan végeznek a mélyépítési munkálataival.

 

Az új épületek az ígéretek szerint 2021 –ben elkészülnek, de ennél is hamarabb állni fog az állatkerti Pannon Park és megújul az Olaf Palme ház , amelyből a Magyar Milleneum háza lesz- számolt be a Népszavának Gyorgyevics Benedek a Városliget zrt. vezérigazgatója, hozzátéve: „Immáron túl vagyunk azon a ponton, ahonnan vissza lehetne fordulni”.

 

(kép: Tóth Gergely)

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokunkat érinthet az ekcéma, amelynek főbb tünetei a rohamszerű viszketés, a vörös foltok, a nedvedző hólyagok...
Bővebben >>