Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
4 tipp egy fergeteges nyári medencés bulihoz
2021-07-19 14:29:00
4 tipp egy fergeteges nyári medencés bulihoz

4 tipp egy fergeteges nyári medencés bulihoz

1. Fürdőruha kötelező!

 

A medencés buli lényege a csobbanás, ezért már jó előre hívd fel a meghívottak figyelmét arra, hogy ez nem az a kiöltözős, “ki jelenik meg a legdivatosabb szettben” parti lesz. Ellenben a fürdőruha, a strandpapucs, a naptej és a törölköző kötelező! A lányoknak most nem kell sminkkel és frizurával vesződni, illetve a fiúk is elfelejthetik a hajzselét.

 

Persze azért váltóruhát, meg egy-egy könnyedebb nyári öltözéket be lehet pakolni, főleg, ha estére egy kicsit enyhül a hőség.

 

2. Készítsd elő a helyszínt!

 

Ha a medence rendelkezésre áll, az nagyszerű, de azért rajta kívül szükség lesz még egy s más kellékre. Állíts fel néhány napernyőt, helyezz ki nyugányagakat, hogy a pancsolásban elfáradt vendégeknek legyen lehetőségük egy kicsit megpihenni a hűs árnyékban. Ne feledkezz meg az asztalokról és székekről sem, illetve jó, ha akad néhány pad is, ahová ki lehet teríteni a törölközőket, vagy letenni a táskákat.

 

De nem maradhat el a dekoráció sem! Néhány LED-füzér, lampion vagy mécses este majd kellemes hangulatvilágítást ad, de ha van pár diszkólámpád, akkor azt se hagyd ki a buliból.

 

3. Gondoskodj a legjobb zenékről!

 

Nincs medencés parti zene nélkül! No persze gonoszság lenne bárkit is arra kérni, hogy a hűsítő habok helyett végig a rögtönzött DJ-pultban izzadjon, ugyanakkor az sem célravezető, ha mindig más gondoskodik a talpalávalóról.

 

A legegyszerűbb, ha a Rádió 1-re kattintotok az Online Rádió weboldalán, hiszen a méltán népszerű Disco’s Hit-ben és World Is Mine Radio Show-ban az ország kedvenc lemezlovasai pörgetik a legnagyobb klubslágereket. Az adást hallgatva szinte meg is feledkeztek majd arról, hogy nem épp egy live set-et hallgattok valamelyik vízparti szórakozóhelyen. Te csak állítsd össze a hangtechnikát, és bízd rájuk, gondoskodjanak ők a fergeteges hangulatról!

 

Arra azért figyeljetek oda, hogy késő este vegyétek egy kicsit lejjebb a hangerőt, nehogy egy méltatlankodó szomszéd (vagy ami még rosszabb, a rendőrség) vessen véget a bulinak idő előtt.

 

4. Ne feledkezz meg az ételekről és italokról!

 

A nagy fürdőzésben és a bulizásban előbb-utóbb mindenki megéhezik és szomjas is lesz, ezért jó házigazdához méltóan az enni-és innivalóról is illik gondoskodni. Akár azt is megbeszélheted a vendégekkel, hogy mindenki hoz valamit, de ha összedobjátok a pénzt egy közös grillezés vagy bográcsozás hozzávalóihoz, az is teljesen rendben van.

 

Ami fontos, hogy az italokat valamilyen módon tartsd hűvösen, legyen alkoholmentes frissítő is, és lehetőleg törhetetlen anyagból készült poharakat és tányérokat használj, elkerülve a baleseteket.

 

Felkészültél? Induljon a medencés buli!

 

 

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>