Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
5 hírhedt film, amiben élesben ment a szex
2018-08-17 11:12:21
5 hírhedt film, amiben élesben ment a szex

5 hírhedt film, amiben élesben ment a szex

A noizz.hu most összeszedte azt az öt filmet, aminek a forgatásán bizony megtörtént az, ami általában csak a hálószobában, két ember között szokott. Szinte hihetetlen, de az épp az erotikára épülő A szürke 50 árnyalata nincs az említett filmek közt. De akkor mely alkotások azok, amelyekben a főszereplők nem csak a kamerák előtt, hanem ennek köszönhetően a filmvásznon is valóban szexeltek?

 

A nimfomániás - 1. rész (2013)

 

Joe-ra (Charlotte Gainsbourg) egy nap egy sikátorban fekve a rideg utcakövön talál rá az éppen boltba igyekvő Seligman (Stellan Skarsgard). A fiatal nőt megverték, vérzik, és szemmel láthatóan segítségre szorul, ezért a férfi megsajnálja, és elviszi magához, hogy ápolja. Joe pedig mind őszintébben meséli el jóakarójának, miképp került abba a lehetetlen helyzetbe, ahogyan találkoztak. A nő nimfomániásnak diagnosztizálja magát, élményei pedig egészen a tinédzserkoráig nyúlnak vissza. Történetei között szót ejt édesapjáról, egy nagy szerelméről, és szeretőkről, de mindenekelőtt szexuális kalandjairól, amelyek bővelkednek extrémitásokban, zavarba ejtő helyzetekben, szexuális pózokban és játékokban, valamint vállalt perverziókban. Seligman megértően, ámde zavartan hallgatja a nőt és a történelemből, valamint a tudományból vett példákkal és tapasztalatokkal igyekszik értelmet adni a nő tetteinek.

 

 

Intimitás (2001)

 

Ahogy a rendező fogalmaz, az Intimitás ott kezdődik, ahol a legtöbb film véget ér: az ágyban, pontosabban a padlón. Jay és Claire szerdai találkozásai nem szólnak egyébről, mint a szexről: nem kérdeznek egymástól semmit, és tartják magukat ahhoz a ki nem mondott egyezségükhöz, hogy a titkos légyottjaik terepéül szolgáló szobán kívül nem ismerik egymást. Amikor Jay-ben felébred a vágy, hogy többet is megtudjon partneréről, a kapcsolat bomlásnak indul. Egy alkalommal a férfi Claire nyomába szegődik, és kideríti, hogy a nő házasságban él. Claire férje, Andy igen nyitott ember, és hamar összebarátkozik Jay-jel. Úgy fest, Andy nem tud felesége titkos kapcsolatáról - vagy elég okos ahhoz, hogy megadja Claire számára a szabadságot. Amint Claire rájön, hogy Jay szaglászik utána, megszakítja a kapcsolatát vele. Jay ezek után döntő elhatározásra jut.

 

Szerelem (2015)

 

Murhpy és Electra határtalanul szeretik egymást. Szerelmükben az örömszerzés minden formája szóba kerül, amellyel a másik felet kielégíthetik. Egy napon a végső vágyak között szóba kerül egy harmadik fél bevonása. A szomszédba költöző Omival a végső fantázia is megvalósul. Később azonban Omi terhes lesz Murphytől, s úgy döntenek, megtartják a gyereket. Murphy és Electra szerelme így annak ellenére kisiklik, hogy korábban úgy tűnt, semmi nem állhat útjukba.

 

 

A barna nyúl (2003)

 

Bud Clay motorbicikli-versenyző éppen most hagyta maga mögött a New Hampshire-i mezőnyt, s útba veszi Kaliforniát, ahol egy újabb megmérettetés vár rá. A pár napos út alatt a férfi nem csak egy új kapcsolat kibontakozását éli át, de átgondolja élete nagy szerelméhez fűződő érzéseit is. Vajon mindenki helyettesíthető valaki mással?

 

 

Pola X (1999)

 

Pierre Normandiában él anyjával, Marie-val egy kastélyban. Szépek, gazdagok és gondtalanok. Szeretik egymást. Pierre minden reggel átmegy menyasszonyához, a szőke és elragadó Lucie-hez. Szeretik egymást. Egy éjjel Marie bejelenti fiának, hogy döntött az esküvője napjáról Lucie-vel. Pierre pattan, hogy megvigye a hírt szerelmesének. Útközben, egy sötét erdő szélén, reflektorának fénykörében megpillant egy gyászos szépségű tüneményt...

További híreink
Egységesen kezeli a rendezvényeket
Egyedülálló digitális rendezvényplatformot fejlesztettek ki a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán.
2024-03-19 02:12:25, Hírek, Színes Bővebben
Európai szintű kezdeményezés
Az EU PAL-COPD az első olyan nagyszabású nemzetközi vizsgálat, amelynek célja a palliatív ellátás beépítése a tüdőgyógyászatba.
2024-03-18 02:47:32, Hírek, Színes Bővebben
Csillagászati Héten lehozzák a csillagokat is Pécsen
A leendő magyar űrhajóssal is találkozhatnak az érdeklődők a Csillagászati Héten Pécsen a Zsolnay Negyedben.
2024-03-17 01:28:58, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Száz alkotó mutatkozik be az Országos Kerámiaművészeti Triennálén Pécsen.
Bővebben >>