Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
50 felett sem áll meg az élet! Most kezdődik igazán!
2020-09-17 20:50:35
50 felett sem áll meg az élet! Most kezdődik igazán!

50 felett sem áll meg az élet! Most kezdődik igazán!

Változókor, avagy klimax

 

Nem is kérdés, hogy ez az időszak minden embert megvisel, függetlenül attól, hogy férfiakról avagy nőkről beszélünk.

 

A nők nagy örömére már nem kell egészségügyi betéttel vagy tamponnal tölteni az időt a hónap egy részében, hiszen a klimax következtében elmarad a menstruáció. Ezzel együtt persze megjelennek a hőhullámok és a különféle egyéb diszkomfortot növelő tényezők. Nehezedik a nedvesedés, így lehet, hogy szükségessé válik a síkosító intenzívebb használata is.

 

A férfiaknál is beköszönt egy kis pánik attól, hogy már semmi sem úgy van, ahogy eddig, és akár merevedési zavart is tapasztalhatnak. Itt érdemes nagyon figyelni arra, hogy bár hormonális változás áll fenn, attól még nem kell katasztrófaként megélni az kudarcélményt, mert az csak negatívan hat a továbbiakra, így készen is van egy ördögi kör. Éppen ezért mindenképp érdemes tudni, hogy léteznek különböző potencianövelők, amik akár kúraszerűen vagy alkalmanként szedve fejtik ki áldásos hatásukat.

 

A szex is zöld utat kap!

 

A legfontosabb, hogy mindig beszéljük meg a problémákat, függetlenül attól, hogy éppen mennyire kínos, hiszen mindig sokat segíthet egy megértő társ vagy épp egy objektív látásmód. Éppen ezért ne féljünk kihasználni a számtalan helyzeti előnyt, ami mellettünk szól! Hiszen az egész ház rendelkezésre áll a szexhez, szobáról szobára lehet járni, de még a hangerőt sem kell szabályozni, mert vélhetően már kirepültek a gyerekek, így nincs, aki szóvá tegye.

 

Számos szexuális segédeszköz is segítséget jelenthet a vágy lángra lobbantásában és ébren tartásában. Például egy hasznos kis csiklóvibrátor sokat tehet a nedvesedés fokozásáért, csakúgy, mint egy péniszgyűrű, ami segít megoldani a merevedési problémát, és egyben képes mindkét szerepet betölteni. Szexi jelmezek, játékszerek vagy akár hinták is segíthetik az ellazulást, de különféle pózok is garantálhatják a sikert.

 

A korábbi kutyapózt és minden össze-vissza hajtogatós pozitúrát felválthatják a kicsit nyugodtabb, meghittebb pózok, de persze korántsem kell az unalomra gondolni. A különböző ülő pozitúrák ugyanolyan élvezetesek lehetnek, mint a cowgirl vagy épp a támaszkodós variációk. De nem kell megijedni a kis- és nagykiflitől sem, vagy az örök élményt nyújtó misszionáriustól. Ezek mindegyike kímélő és segít abban, hogy még sokáig hódolhassunk az élvezeteknek anélkül, hogy másnap innánk meg a levét az esti lepedőakrobatikának.

Utoljára frissítve: 2020-09-17 20:50:28

További híreink
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Színes Bővebben
Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkozást érintő termékről, szolgáltatásról van szó. De egy pénztá...
2024-03-27 11:42:55, Hírek, Színes Bővebben
Csirkefej: utoljára ebben az évadban
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség kitüntető figyelme kísérte.
2024-03-25 16:59:38, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kam...
Bővebben >>