Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
50 milliárdos is lehet az etyeki filmstúdió leégése
2017-03-25 19:30:48
50 milliárdos is lehet az etyeki filmstúdió leégése

50 milliárdos is lehet az etyeki filmstúdió leégése

Sűrű, fekete füst lepte el kedd délelőtt a Korda Filmstúdiók egyik etyeki raktárát, majd tűz ütött ki a kétezer négyzetméteres épületben. Az eddigi információk szerint sérültek nincsenek, a füst láttán mindenki kimenekült a raktárhelyiségből. A tűzoltók kívülről, több vízsugárral és vízágyúval is oltották a tüzet.

 

A helyszínen többek között törökbálinti, bicskei és érdi tűzoltók dolgoztak; mintegy harmincan vettek részt az oltásban, de csatlakozott hozzájuk fővárosi egység és egy magasból mentő tűzoltó jármű is – nyilatkozta Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér megyei katasztrófavédelem szóvivője az mno.hu-nak.

 

Kresmery Dániel, a Korda Filmstúdiók produkciós vezetője elmondta: a napokban filmet forgattak az érintett műteremben, annak díszletei voltak csak a csarnokban. A tűz keletkezésekor, reggel fél kilenckor éppen nem forgattak – tette hozzá. A filmstúdió hét műterméből egy közepes méretűben ütött ki a tűz.

 

Az MTI úgy tudja, a Mid Atlantic Films gyártásában készülő új Robin Hood-filmet forgatják a stúdióban, ennek fa- és szövetdíszletei kaphattak lángra.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyar Fotóművészek Szövetsége szervezésében egy generációkat összefogó csoportos kiállítás látható Pécsen....
Bővebben >>