Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
72 éves rokkantat lakoltatnának ki Terézvárosban
2016-06-24 15:30:14
72 éves rokkantat lakoltatnának ki Terézvárosban

72 éves rokkantat lakoltatnának ki Terézvárosban

Hassay Zsófia VI. kerületi polgármester, a Fidesz budapesti választmányának alelnöke a Magyar Szociális Fórumnak írt levelében azzal érvelt a kilakoltatás mellett, hogy az egyedülálló férfi intézeti elhelyezése jobb életminőséget biztosít neki, a kilakoltatásra ítélt Hüvelyes Lajos viszont ezt határozottan visszautasítja, és ellene szegül a kilakoltatásnak. Ezért a polgármester rendőri segítséget kért a rokkant kilakoltatásához – tudatta maga az érintett.

 

Tisztázatlan, vajon biztosítanak-e más lakhatást neki. Az MSZF nem kapott választ a terézvárosi illetékesekhez küldött erre vonatkozó kérdésére, sem pedig arra, hogyan születhetett egészségi alapon diszkrimináló bírósági végzés Hassay Zsófia indokai alapján.

 

A Magyar Szociális Fórum levélben követelte Terézváros polgármesterétől, hogy tartsa tiszteletben Hüvelyes Lajos jogait, és adjon választ az emberjogi szervezet kérdéseire. „Minden jóérzésű ember aljas eljárásnak tartaná, ha Hüvelyes Lajost holmi szemétként az utcára dobnák, mert beteg, ahelyett, hogy a törvény által előírt szociális gondoskodásban részesítenék” – áll az MSZF Hassay Zsófiának szerdán eljuttatott levelében.

További híreink
Milyen deszkát használjunk otthoni barkácsoláshoz?
Számtalan megoldás közül lehet választani, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik számít a leghatékonyabbnak, melyik felel meg igazán az igényeinknek és mivel a legkönnye...
2024-03-14 17:40:46, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság már egyáltalán nem furcsa, amikor azt halljuk egy ismerőstől, hogy külföldre megy tanulni vagy dolgoz...
Bővebben >>