Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Bianka napja van.
A bíróságot is lezárták a Mészáros-válóper kezdetekor
2020-09-18 19:49:53
A bíróságot is lezárták a Mészáros-válóper kezdetekor

A bíróságot is lezárták a Mészáros-válóper kezdetekor

A 24.hu beszámolója szerint szerint a bíróságra elsőként az asszony érkezett meg egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedesszel. Nem sokkal később pedig a felcsúti milliárdos konvoja is befutott. A lap próbálta megkérdezni Mészáros Lőrincet a 270 milliárdosra saccolt vagyon megosztásának módjáról, ugyanakkor, mint írják: a kísérői pajzsként védték az üzletembert.

 

A felcsúti milliárdos és felesége közleményben jelentette be, hogy kezdeményezik a házasság egyességgel történő lezárását. Állításuk szerint a elhatározásukat teljes egyetértésben hozták meg, a váláshoz szükséges döntésekben nem volt köztük vita.

 

Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla még a bejelentés előtt elköltözött Felcsútról, szeptember 2-a óta hivatalosan egy XII. kerületi társasházban lakik. Nemcsak tulajdonosként, hanem cégvezetőként is kiszállt férje vállalataiból, legalábbis a nyilvánosan hozzáférhető adatok szerint. Egyes zártkörű részvénytársaságoknál ugyanis nem nyilvános a részvényesek személye. Az egyedüli cég, amelyik a nevén maradt, a Media Vivantis Zrt., amely a Life TV-t és az Ozone TV-t üzemelteti.

 

Azóta az is kiderült, hogy Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla már egy ideje elköltözött a férjétől.

 

További híreink
Kannibálkommunikáció és a polgári humor
Gulyás miniszter a tőle megszokott aljas, ostoba és cinikus módon „elemezte” az SZFE helyzetét, hogy végül közölhesse: a piros-fehér kokárda helyett az igazi az lenne, ha...
2020-10-24 18:01:46, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tízezres tömeg tüntetett Budapesten október 23-án az SZFE mellett, a kormány ellen
A tüntetők 16 órakor kezdtek gyülekezni Műegyetem rakparton, ahonnan nem sokkal fél öt után indultak el, hogy a Március 15-e téren fáklyákat gyújtsanak. A Műegyetem közpo...
2020-10-24 18:01:43, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Pálinkás József már a miniszterelnök-jelöltséget is vállalná
Pálinkás József akadémikus, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, az első Orbán-kormány oktatási minisztere új pártot indított Új Világ Néppárt néven.
2020-10-17 17:53:31, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében az egészségügyi maszk viselése mellett meglehet a létjogosults...
Bővebben >>