Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
A BKV hadat üzent a szakszervezeti vezetőnek
2016-03-02 18:00:58
A BKV  hadat üzent a szakszervezeti vezetőnek

A BKV hadat üzent a szakszervezeti vezetőnek

A híresztelésekkel ellentétben nincs diszkrimináció, nincsenek magas vezetői bérek, van viszont  egy  sokszor valótlanságokat állító szakszervezeti vezető, aki véleményünk szerint  a józan észre sem hallgat – fogalmaz élesen közleményében a BKV Zrt., mert véleményük szerint Nemes Gábor, az Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ) elnöke folyamatosan félretájékoztatja a közvéleményt, igyekszik aláásni a BKV vezetésének és az együttműködésben érintett összes szereplőnek a tekintélyét és jó hírét.

 

A közlekedési társaság visszautasítja, hogy a BKV munkavállalóinak többségét tömörítő szakszervezetek által aláírt bérmegállapodással kapcsolatban vélt diszkriminációt próbál felfedezni és szintén vélelmezett, félreértelmezett visszásságokra felhívni a figyelmet, miközben az utolsó két bértárgyaláson meg sem jelent, így azok nélküle zajlottak.

 

 

Pár nappal ezelőtt a Nemes Gábor EKSZ elnök által hivatkozott "megdöbbentő statisztika" alapján tett megállapításai is valótlanságokon alapultak - amellyel vélhetően önmaga is tisztában van. Forrása olyan pénzforgalmi adatokat használt fel ugyanis, amelyek több üzleti év költségeit vonták össze és vették tévesen figyelembe, eltorzítva ezzel a valós jövedelmeket. Az állítással szemben a valóság az, hogy a vezetői bérek a vizsgált időszakban egyáltalán nem növekedtek.

 

„Sokadik alkalommal hangsúlyozzuk, hogy – Nemes Gábor EKSZ elnök állításával ellentétesen - Bolla Tibor elnök-vezérigazgató jövedelme közel 40%-kal csökkent, amióta a vezérigazgatói munkakört ellátja. Ezen kívül jövedelme lényegesen kevesebb, mint az előző időszak vezérigazgatóinak jövedelme volt. Emellett pedig a vezérigazgató és helyettesei prémiumot sem vesznek fel.

 

A BKV vezetésének elege lett abból, hogy Nemes Gábor EKSZ elnök manipulálja a közvéleményt, és abból is, hogy bizonyos sajtóorgánumok feltétel nélkül partnerek ebben. A folyamat radikális leállítása és egyidejűleg a korrekt tájékoztatás érdekében a BKV Zrt. megteszi a megfelelő jogi lépéseket.” – zárul fenyegetően a BKV-s közlemény.

 

(kép: nepszava.hu)

 

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A szép haj nemcsak adottság kérdése, hanem a megfelelő hajápolásé és módszereké is. Annak az alapja ugyanis, h...
Bővebben >>