Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
A brutálisan meggyilkolt gyönyörű színésznő fia ma mintarab - még vagy 30 évig
2018-08-27 14:00:43
A brutálisan meggyilkolt gyönyörű színésznő fia ma mintarab - még vagy 30 évig

A brutálisan meggyilkolt gyönyörű színésznő fia ma mintarab - még vagy 30 évig

A gyilkosságért nyolcmillió forintot kínált a barátjának, L. Zsoltnak, amit a családi ház eladásával akart előteremteni. Mivel Soproni Ági fiát kizárták az örökségből, a második kerületi villát – ahol a gyilkosság is történt – a színésznő szülei és a volt férje örökölték. A tragikus sorsú nő édesapja már nem él, 2014-ben pedig az édesanyja, F. Valéria is elhunyt.
 
Soproni Ágit 2000. március 9-én ölték meg, ép ésszel felfoghatatlan kegyetlenséggel. Fiát, P. Andrást 2003-ban ítélte jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre a bíróság, azzal a kitétellel, hogy az akkor 23 éves fiatalember legkorábban negyven év múlva szabadulhat. P. most a szegedi Csillag börtönben raboskodik, információink szerint egy négyfős zárkában őrzik.
 
„Korábban többször előfordult, hogy magatartásbeli problémák miatt fegyelmit kapott, de az elmúlt években teljesen megjavult, mintarabként viselkedik” - mondta a Borsnak egy korábban a Csillagban raboskodó férfi.
 
„Intelligenciájával kiemelkedik a többiek közül. A zárkatársait angol nyelvre tanítja, sokat olvas, tanult is a börtönben. Dolgozik is, ruhákat varr, ez napi elfoglaltságot jelent számára. Az apja nem fordult el tőle, rendszeresen látogatja őt, és csomagot is küld neki minden hónapban” – tette hozzá az informátor.
További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
Bővebben >>