Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
A családok fizetik meg az idő előtti törlesztés árát
2013-07-30 13:04:47
A családok fizetik meg az idő előtti törlesztés árát

A családok fizetik meg az idő előtti törlesztés árát

A Demokratikus Koalíció véleménye szerint a családok fizetik meg az IMF-hitel idő előtti törlesztésének árát, hangzott el Bauer Tamás keddi sajtótájékoztatóján.

 

Bauer Tamás, a párt alelnöke felidézte Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédét, amely szerint az IMF-hitel törlesztéséhez szükséges források rendelkezésre állnak. Bauer Tamás elmondta, a DK meglátása szerint ezek a források hitelből, állampapír-kibocsátásból állnak rendelkezésre.  


"Az IMF-láncot, (...) a szabadpiaci pénzláncra cseréljük" - fogalmazott a DK-s politikus, majd hozzátette: mind a kettő függőséget jelent, utóbbi azonban sokkal drágább, az árát pedig a magyar családok fogják megfizetni a magasabb áfákban, és telefon-, vagy banki költségek formájában.


A DK álláspontja szerint ez felesleges költség és teher, a második Varga-csomagra nem lett volna szükség, amennyiben Orbán Viktor nem folytatja az általa nemzeti gazdaságpolitikának nevezett politikát - mondta Bauer Tamás, aki azt is szorgalmazta a sajtótájékoztatón, hogy a következő, demokratikus kormányzat valóban igazságos adórendszert hozzon létre.


-naan-

Utoljára frissítve: 2013-07-30 14:58:45

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindenkit megnyugtatunk már most az elején: természetesen nem. Ez egy nagyon sok tényezős kérdés, hiszen, ha s...
Bővebben >>