Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Kázmér napja van.
A Csíki Sör tulaja már nem „sördiplomata”
2024-02-06 09:52:43
A Csíki Sör tulaja már nem „sördiplomata”

A Csíki Sör tulaja már nem „sördiplomata”

Visszavonta Szijjartó Péter külügyminiszter a Csíki Sör tulajdonosának, Lénárd Andrásnak a diplomata-útlevelét, azt követően, hogy Vadai Ágnes a Demokratikus Koalíció képviselője kérdőre vonta a külügyminisztériumot, miért állítottak ki egyáltalán ilyet Lénárd nevére. "Ő a kormány sördiplomatája esetleg?" – fogalmazott írásbeli kérdésében a politikus.

 

A hvg.hu összefoglalója szerint a vállalkozó útlevele azután keltett nagyobb visszhangot, miután magyar állampolgárságára és diplomata-útlevelére hivatkozott, mikor fellebbezést nyújtott be gyorshajtási bírságaival szemben Romániában.

További híreink
Összehangolák az oktatási és a hallgatói szolgáltatásokat
Összehangolja az oktatási és a hallgatói szolgáltatásokat a Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány és a Pécsi Tudományegyetem.
2024-03-02 21:23:45, Hírek, Színes Bővebben
Orvostudomány a világűrben, stroke és zene
A Pluszosok Egyetemének szervezői igyekeznek hasznos ismereteket átadni a neves tudósok, közéleti személyiségek és egyetemi kutatók segítségével.
2024-02-28 22:02:50, Hírek, Színes Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal...
Bővebben >>