Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Medárd napja van.
A divatos karkötő a csukló éke
2023-04-30 16:25:52
A divatos karkötő a csukló éke

A divatos karkötő a csukló éke

A Swarovski az egyik legismertebb ékszercsalád a világon, gyönyörű és változatos kollekciói több millió hölgy fésülködőasztalán megtalálhatók.

 

Swarovski, a csillogás világa

 

A Velekey Ékszervilág webáruház Swarovski karkötőinek megálmodója, Daniel Swarovski nem véletlenül választotta azt a szakmát, amit édesapja, és maradt a csillogó ólomkristályok világában. Sőt, az ő utódai is továbbvitték a szakmát, és mára már az ötödik generáció vezeti ezt a nagyszerű családi céget. A név kötelez, így a Swarovski család a mai napig a legmagasabb színvonalú ékszereket készíti, ezt pedig a vásárlók a hatalmas eladási számokkal honorálják.

 

Miért olyan különleges a Swarovski kristály?

 

Már a múlt század elején kidolgozta a család a lézeres hasítás technikáját, mely által különlegesebbnél különlegesebb kristály alakzatokat lehet létrehozni. A piac hamar rákapott ezekre a kristályokra, és a tömeges megrendelések révén ékszergyártók ezrei használták fel ezeket a lenyűgöző köveket.

 

Ezután a márka maga is elkezdte megtervezni és elkészíteni saját ékszerkollekcióit, melyek egyediek és lélegzetelállítóak, sőt, első pillanatra felismerhetőek.

 

A karkötő kollekciók

 

A karkötők kidolgozása aprólékos és mesteri. A díszítésükre használt kristályok pedig látványosak és ragyogóak. Többféle kollekcióval is kedveskednek a hölgyeknek, így tényleg bárki megtalálhatja azokat a modelleket, amelyek hozzájuk illenek.

 

Ha szereted a letisztult, minimalista darabokat, akkor nyugodtan nézegesd a választékot, mert többfélét is találhatsz. Ezekre jellemző az, hogy egy színből készültek, valamit kisebb és nem színes köveket tartalmaznak.

 

Ha az extravagancia híve vagy, akkor is előtted a pálya, a Swarovski ugyanis ezen a területen is maradandót alkotott és imádja a színes és hatalmas köveket tartalmazó karkötőket is.

 

Milyen alkalomra tudod felvenni ezeket az ékszereket?

 

Egyáltalán ne korlátozzon az alkalom, hiszen mind a hétköznapi, mind pedig az ünnepi alkalmakra vásárolhatsz különféle modelleket. De a legtöbb ék mindkét alkalomra tökéletesen megfelel, így bátran díszítheted vele megjelenésedet. Legyen egy színházi este, egy barátnős délután vagy egy munkahelyi ebéd, tökéletes kiegészítőnek fognak minősülni.

 

Az árak

 

A Swarovski teljesen megfizethető árkategóriába tartozik. Az anyaga nemesacél, ami egy nagyon tartós anyag, így pénzed egy remek ár-érték arányú befektetésbe teszed. A megvásárolt termék minőségi kidolgozású, egyedi tervezésű és nagyon mutatós, amelynek csillogása nem fog halványulni.

 

A Swarovski karkötő optimális befektetés, ha ékszert vásárolsz. Mivel az ára is nagyon kedvező, ezért nyugodtan vásárolhatsz több darabot is belőle, így többféle szettedhez is találhatsz hozzá illő változatot. 

Utoljára frissítve: 2023-05-01 16:55:34

További híreink
Középpontban a fenntarthatóság és ellenállóképesség
A fenntarthatóság és az ellenállóképesség állt a középpontjában idén az immár tizenötödik alkalommal megrendezett Pécsi Pénzügyi Napoknak.
2023-06-06 21:59:53, Hírek, Színes Bővebben
A négylábú barátokról szólt a családi nap
Az örökbefogadást népszerűsítő, a felelős állattartást a középpontjába helyező Egy nap a négylábú barátokért elnevezéssel tartott családi napra várta a pécsi Morpheus Ala...
2023-06-05 16:28:29, Hírek, Színes Bővebben
Új lehetőségeket, változatos programok
Új lehetőségeket, változatos programokat kínál a Pécsi Egyetemi Borbirtok.
2023-06-02 22:42:35, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A fenntarthatóság és az ellenállóképesség állt a középpontjában idén az immár tizenötödik alkalommal megrende...
Bővebben >>