Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
A DK elfogadta Gréczy Zsolt lemondását
2019-12-21 14:25:30
A DK elfogadta Gréczy Zsolt lemondását

A DK elfogadta Gréczy Zsolt lemondását

A DK-közeli portál közlése szerint a politikus pénteken délután tájékoztatta döntéséről Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét, aki elfogadta lemondását. Gyurcsány közösségi oldalán „magánéleti hülyeségnek” minősítette Gréczy Zsolt magánügyét, amelyből  közügy lett.

 

Gréczy Zsoltról a médiában a héten névtelen levélíró által küldött kompromittáló képek jelentek meg. A politikus lemondását azzal indokolta, hogy intim tartalmú képeinek nyilvánosságra kerülése terhet jelentene a Demokratikus Koalíciónak.

 

A fényképek, amelyeket szerinte „nyilvánvalóan csak bűncselekmény útján” hozhattak nyilvánosságra, „azt a látszatot keltik, mintha egy erkölcstelen figura lennék” – mondta Gréczy Zsolt. Hozzátette: most is úgy gondolja, nem zaklató, hanem az ügy áldozata.

 

Kitért arra is: továbbra is fenntartja azt az álláspontját, hogy az általa kilátásba helyezett perek mennek majd a maguk útján. A műsorban arra a kérdésre, hogy elküldte-e a képeket valaha valakinek, azt mondta: „nem tudom, már nem foglalkozom ezzel a kérdéssel, túl vagyok ezen a történeten”.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sajnos gyakran hallani rémhíreket főnökök garázdálkodásáról, ahogy pokollá teszik a munkavállalók életét. Bárm...
Bővebben >>