Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
A DK minden megyében önálló közgyűlési listával készül
2014-08-22 11:16:46
A DK minden megyében önálló közgyűlési listával készül

A DK minden megyében önálló közgyűlési listával készül

Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció valamennyi megyében önálló megyei közgyűlési listát állít és létrehozza saját pártalapítványát - ismertette az ellenzéki párt elnökségi ülésének több döntését szóvivőjük.

 

 

Gréczy Zsolt szóvivő péntek délelőtt közölte, budapesti kompenzációs listájukat Gy. Németh Erzsébet korábbi szocialista országgyűlési képviselő és fővárosi frakcióvezető vezeti.

- A párt valamennyi budapesti kerületben önállóan állít vagy más pártokkal közösen támogat polgármesterjelölteket - ismertette Gréczy, továbbá bejelentete, a DK "Új Köztársaságért" néven létrehozza alapítványát, amelynek elnöke Kolber István korábbi miniszter és országgyűlési képviselő lesz, kurátorai Arató Gergely korábbi államtitkár és Niedermüller Péter európai parlamenti képviselő.

 

"Az alapítvány többek között gyakornoki rendszert, fiatalok számára politikusi képzést, roma felzárkóztatási programot, konferenciákat, könyvek kiadását tervezi. A képzési feladatokat Sebián-Petrovszki László pártigazgató és Kósáné Kovács Magda korábbi európai parlamenti képviselő felügyeli" - közölte a párt szóvivője. 


Gréczy Zsolt  bejelentette, hogy a Demokratikus Koalíció szeptember 6-án tartja meg "Az ellenállás napja" című következő tüntetését, majd ősszel, az önkormányzati választás után várhatóan megrendezi éves kongresszusát.

További híreink
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pia, drog, függőségek. Bár a probléma minden esetben összetett, a legújabb kutatások szerint a háttérben ADHD ...
Bővebben >>