Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
A fiát nem érdekli a megvert színészlegenda
2017-07-05 15:00:15
A fiát nem érdekli a megvert színészlegenda

A fiát nem érdekli a megvert színészlegenda

Bár a szülei nem haragszanak rá, ő mégsem kíváncsi rájuk: még azt a papírt sem írta alá, amivel engedélyezné, hogy szülei meglátogathassák a börtönben.

 

"Háromszor próbáltunk meg bemenni hozzá, de egyszer sem tudtunk vele találkozni. Valami papírt kell kitöltenie, hogy láthassuk, de eddig ezt nem tette meg. Hetek óta nem láttuk Pétert, nagyon hiányzik. Jól jönne a segítsége, mi már öregek vagyunk, nem tudunk mindent magunk elvégezni. Éppen a postáról jövünk, ahonnan ezt a dobozt kértük, mert csak ebben tudunk neki küldeni bármit. Csomagolunk bele kolbászt, konzervet, instant kávét meg cigarettát, mert tudjuk, hogy azt szereti" - mondta Szilágyi a Blikknek.

 

Közben a rendőrség vádemelési javaslatra továbbküldte Péter aktáit az ügyészségre, amiről a színész és felesége így még nem is hallott.

 

"Erről még nem hallottunk. De hát miért? Hisz nem történt semmi. Sebaj, majd fellebbezünk" - reagált Humenyánszky Jolán, Szilágyi felesége.

 

(blikk)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista a...
Bővebben >>