Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Edit napja van.
A Fidesz egy teljes trollhálózatot hozott létre az ellenzék lejáratására
2021-09-07 15:31:37
A Fidesz egy teljes trollhálózatot hozott létre az ellenzék lejáratására

A Fidesz egy teljes trollhálózatot hozott létre az ellenzék lejáratására

A Momentum kecskeméti képviselőjelöltje még februárban feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, mivel a helyi Facebook oldalakon obszcén, lejárató és gyalázó szövegek, valamint képek jelentek meg róla. Bodrozsán beszámolt arról, hogy a nyomozás során az egyik tanú vallomásából kiderült, a helyi Fidelitas elnöke, alelnöke, de még Kecskemét fideszes polgármestere is benne lehet a dologban.

 

„A nyomozás még javában tart, de a csontvázak már most kezdenek kiesni a szekrényből. Az egyik tűzhöz közeli tanú vallomásából például egészen megdöbbentő részletek derültek ki. A tanúvallomás szerint Nemcsik, a helyi Fidelitás elnöke  aki egyben kecskeméti önkormányzati képviselő, és frakcióvezető-helyettes nagyjából egy évvel ezelőtt 'felsőbb utasításra' adta ki a feladatot a Fidelitas helyi alelnökének: hozzon létre trolloldalakat, trollcsoportokat és hamis profilokat, melyeket az ellenzéket lejárató tartalmak terjesztésére fognak használni” – számolt be az eseményekről Bodrozsán Alexandra.

 

A képviselőjelölt utánajárását követően kiderült, hogy a helyi Fidelitas alelnökét, ugyanebben az időben, az önkormányzat elkezdte foglalkoztatni “PR munkatársként”.

 

„Nagyjából ugyanebben az időben a Fidelitas helyi alelnökét munkaszerződéssel felvették a Kecskeméti Önkormányzathoz ’PR feladatok’ elvégzésére… Munkáltatója pedig nem más, mint Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. A Kecskeméti Önkormányzat fidelitasos ’PR munkatársa’ tehát saját bevallása szerint a fideszes frakcióvezető-helyettes utasítására trolloldalakat üzemeltetett az ellenzék lejáratására. És az eddigi nyomozati anyag alapján úgy tűnik, ez még csak a jéghegy csúcsa” – véli Bodrozsán Alexandra.

 

A Momentum politikusa hozzátette, hogy addig nem áll le, amíg az igazságot ki nem deríti és a bűnösökre fényt nem derít.

 

Kertész Z István

További híreink
„Csak abban bízhatok, hogy még a Földön megbűnhődnek mindazért, amit az országgal tettek”
Nem vagyok vallásos és nem vagyok keresztény, de tisztelem mások hitét, világnézetét. Azt hiszem Ferenc pápa a mai hatalmasok közül talán az utolsó nagy humanista – Vásár...
2021-09-12 18:01:55, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Ferenc pápa hamis Istenről beszélt, akitől elvárjuk, hogy erővel uralkodjon
„A lényegi különbség a valódi Isten és az énünk istene között van. Mennyire messze áll Ő, aki csendben uralkodik a kereszten, attól a hamis istentől, akitől elvárjuk, hog...
2021-09-12 18:01:53, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Puzsér: „Tóth Gabi nagyjából úgy megtért keresztény, ahogy Baukó Éva zaklatott úrinő”
Puzsér Róbert sosem titkolta véleményét Tóth Gabiról, nem egyszer neki ment már különböző platformokon, és sosem finomkodott. Ezek után szinte magától értetődő, hogy nem ...
2021-09-09 20:21:09, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Csütörtök este világbajnoki selejtezőt tartottak a budapesti Puskás Arénában. A magyarok az angol válogatottal...
Bővebben >>