Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
A Fidesz korbácsa lett az Állami Számvevőszék
2019-02-02 10:36:36
A Fidesz korbácsa lett az Állami Számvevőszék

A Fidesz korbácsa lett az Állami Számvevőszék

A Jobbikot a megszűnés fenyegeti az Állami Számvevőszék mérhetetlenül nagy és igazából nem indokolható pénzbüntetése miatt. Az Ász már rég nem független szervezet, vezetője, a volt Fideszes képviselő mindent megtesz, hogy pártja érdekét teljes mértékben kiszolgálja – akár törvénytelenül is.

 

A Lehet Más a Politika (LMP) közleményben tiltakozik a szinte az összes ellenzéki pártot (a Jobbikból kiszakadt Mi Hazánk Mozgalom kivételével) ellehetetlenítő Ász határozatok miatt.

 

„Az Állami Számvevőszék már nem egy független intézmény, hanem a Fidesz bosszúhadjáratának eszköze. A rezsim az ÁSZ felhasználásával szólt és szól bele a pártok versenyébe, és az újabb támadásokkal bizonyította, hogy mire számíthat mindenki.  A Fidesz a Jobbik megsemmisítésére játszik. Aztán mindenki sorra kerül, aki a NER ellensége. A korábbi fideszes képviselő által vezetett Állami Számvevőszék a Fidesz és a KDNP esetében mindent rendben talált, közben sorra büntette és bünteti az ellenzéki pártokat. A legsúlyosabb, több százmillió forintos büntetést ezúttal is a Jobbikra szabta ki. A sokadik büntetéssel a legnagyobb ellenzéki párt működését akarják lehetetlenné tenni, erkölcstelen és jogtalan eszközökkel. Az ÁSZ döntései nem a valóságot, hanem a Fidesz politikai akaratát tükrözik” - áll a párt közleményében.

 

Az LMP közleményében azt is tudatta, hogy szolidáris a többi ellenzéki párttal, különösen a most létében fenyegetett Jobbikkal.

 

Kertész Z István

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mesterséges megtermékenyítés hatásfokának növelése és az embriók maximális védelme érdekében csökkentették a...
Bővebben >>