Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
A Fidesz kreatív központjából dezertált a Kétfarkú Kutyapárthoz
2019-02-08 14:00:58
A Fidesz kreatív központjából dezertált a Kétfarkú Kutyapárthoz

A Fidesz kreatív központjából dezertált a Kétfarkú Kutyapárthoz

fidesz.hu, majd a kormányváltás után a kormány.hu alkalmazásában állt. Nem titkolja, korábbi főnöke, Hollik István személye is szerepet játszott abban, hogy „megutálja az egészet”.

 

2011-ben felmondott, de a Fidesz csak 2015-ben lett vállalhatatlan számára a Soros-kampány miatt. Mint mondja, lecsökkent a kreatív potenciál és a színvonal. Jó káderek kellenek, akik egyben katonák is.

 

Szerinte a túlóratörvény, a nyugdíjak csúszása ügyében azért került porszem a fideszes kommunikációba, mert hierarchikus a rendszer. Egyetlen kormánylap főszerkesztője sem tudja, mit tegyen, ha nincs valaki, aki ezt előre megmondja - ez a „valaki” szerinte még mindig Habony Árpád.

 

Úgy véli, hogy az országban abszolút többségben vannak, akik se a bajszos szarozókhoz, sem a soros-bérencezőkhöz nem tudnak oda állni, /…/ nekik kell teljesen új irányt mutatni.

 

Szerinte Orbán Viktor zsenialitása abban rejlik, hogy megérti az embereket, és bár hazugság, nagyon jól játssza az „egy közülünk” szerepet. Szerinte ezt kell megtanulni és nála jobban csinálni.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>