Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
A Fidesz változatlan, az MSZP és a Jobbik elmozdult a mélypontról
2018-01-21 12:35:24
A Fidesz változatlan, az MSZP és a Jobbik elmozdult a mélypontról

A Fidesz változatlan, az MSZP és a Jobbik elmozdult a mélypontról

Momentum támogatottsága egy év óta most először nem érte el az 1 százalékot. Továbbra is Karácsony Gergely, Szél Bernadett, és Orbán Viktor a három legnépszerűbb vizsgált politikus.

 

Az LMP szavazóinak száma nem változott, továbbra is 5 százalék, azonban a biztos szavazó, pártválasztók körében 7 százalék. A DK támogatottsága egy százalékpontot csökkent, és így 3 százalék, a biztos szavazó, pártválasztók körében 5 százalék. Ebben a hónapban az Együtt és Kétfarkú elérte az egy százalékot, azonban az MLP-nek, és egy éve most először a Momentumnak ez nem sikerült.

 

A bizonytalanok aránya két százalékpontot csökkenve, 41 százalék.

 

Orbán Viktor (Fidesz) népszerűsége az elmúlt hónaphoz képest egy pontot növekedett, és 43 pontos, ezzel kikacsintott az 39-42 pontos sávból, ahol az április óta volt.

 

Molnár Gyula (MSZP) népszerűsége egy pontos növekedéssel 31 pontos. Az MSZP és a DK szavazók körében a leginkább (84 és 60 pont), a Jobbik szavazók körében a legkevésbé (17) népszerű.

 

Kunhalmi Ágnes (MSZP) népszerűsége egy pontot növekedve 39 pontos. Ezzel az MSZP legnépszerűbb politikusa, a kormányváltást akarók körében 57, az MSZP és a DK szavazók körében 86 és 93 pontos a népszerűsége.

 

Vona Gábor (Jobbik) népszerűsége az elmúlt hónap változatlansága után két pontot növekedett, és 32 pontos, ám júniusban mért csúcsához képest továbbra is alacsony. A Jobbik szavazók körében 83, a Fidesz szavazók körében 16 pontos a népszerűsége.

 

Szél Bernadett (LMP) népszerűsége a múlt hónapban mért adathoz képest nem változott, így 44 pontos. Az LMP szavazók körében a leginkább (92 pont), míg a Fidesz szavazók körében a legkevésbé (24 pont) népszerű.

 

Gyurcsány Ferenc (DK) népszerűsége az elmúlt hónapokhoz képest egy pontot növekedett, és 20 pontos, Az MSZP szavazók körében átlagos (45 pont) a megítélése, míg a Fidesz szavazói körében kimondottan elutasított (4 pont).

 

Juhász Péter (Együtt) népszerűsége a múlt hónaphoz képest egy pontot csökkent, így 26 pontos.

 

Karácsony Gergely (P) népszerűsége erre a hónapra nem változott, és 46 pont. A kormányváltást akarók körében 59 pontos a népszerűsége, azonban a Fidesz szavazók körében csupán 26 pontos.

 

Fekete-Győr András (Momentum) népszerűsége egy pontot csökkenve 22 pont.

 

Ungár Péter (LMP) ismertsége 30 százalék, népszerűsége 30 pont.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jel...
Bővebben >>