Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
A fideszes politikus leáll a szerről – romokban a legismertebb üdítőóriás
2019-08-05 11:22:52
A fideszes politikus leáll a szerről – romokban a legismertebb üdítőóriás

A fideszes politikus leáll a szerről – romokban a legismertebb üdítőóriás

S amiből, ugyancsak általuk, mára csak a kóla maradt.

 

Kész, ennyi volt: „Elhatárolódom a Coca-Cola plakátkampányától. Amíg nem távolítják el provokatív plakátjaikat Magyarországról, addig én nem fogyasztom a termékeiket! Erre kérek mindenkit!” – kürtölte világgá mindezt vasárnap Boldog István kormánypárti képviselő s önfeláldozó tanúságtételére azonnal megtorpant az antarktiszi jégolvadás is.

 

Tette mindezt annak okán a boldoggá avatás reményében a közpénzfaló politikus, mert meghökkentő reklámkampánnyal állt elő a világcég, ugyanis plakátjain a mindenki szerelme szerelem jelszóval imitált intim, konkrétan meleg párok csókjával, magyarán a szabadság szokatlan demonstrációjával hirdeti a termékét. És a szabadságot, persze. Amiről Boldog úrnak vajmi kevés fogalma lehet, zárójel bezárva.

 

Ugyanis „zéró cukor, zéró előítélet” szlogennel az idei Sziget Fesztiválra időzítve kerültek ki a közterekre a Coca-Cola új plakátjai: a márka az elfogadás és a tolerancia jegyében két lánnyal és két fiúval készített szerelmespáros hirdetéseket. Vizuálisan önálló szerepet kapott a kampányban a szivárvány is a Love is Love felirattal együtt - ezekkel az elkészült anyagokkal találkozhatunk a közterületeken.

 

A hiperaktív pártkatona még terméktiltó petíciót is inspirált hirtelen felháborodásában gondolván, legalább kicsit megdolgozik a pénzéért, ha már az onkológián hajnalban tipródó betegek ellátásáért elfeledte mindezt – bizonyára akkor még nyaralt, szintén közpénzen.

 

Valami zavar lehet a gépezetben, mert sajtómegkeresésre a pártja olyan nagyon nem sietett a segítségére, a multi az azért mégis csak multi, pláne Magyarországon s egy talányos válasszal intézték el heveskedő beosztottjuk szereptévesztését, miszerint: „Magyarország szabad ország, ezért mindenki szabadon eldöntheti, hogy iszik-e Coca Cola-t.”

 

Arról nem beszélve, hogy legendás képek bizonyítják, hogy főnöke, Orbán Viktor derűs élvezettel adta áldását a világtermék hazai forgalmazására, szóval ez nem olyan egyszerű, mint a Soros, meg jóval többen is fogyasztják, Sorost meg Magyarországon a NER sem védi, egészségünkre.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>