Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Előd napja van.
A FIFA elnöke meghívta a döntőre a kimentett thaiföldi gyerekeket
2018-07-09 10:30:53
A FIFA elnöke meghívta a döntőre a kimentett thaiföldi gyerekeket

A FIFA elnöke meghívta a döntőre a kimentett thaiföldi gyerekeket

Infantino a thaiföldi szövetségnek küldött nyílt levélben hívta meg a gyerekeket, az edzőjüket - aki szintén a barlangban rekedt -, valamint a hozzátartozókat. A FIFA elnöke bízik benne, hogy mindenkit sikerül kimenteni, és valamennyien tudják vállalni az utazást, amelynek minden költségét a nemzetközi szövetség állja.   

 

A thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt 12 tagú ifjúsági futballcsapat első négy tagját vasárnap sikeresen kimentették.Egészségi állapotukról egyelőre nem tudni részleteket.   

 

A 11 és 16 év közötti gyerekekből, illetve 25 esztendős edzőjükből álló csoport június 23-a óta raboskodik a monszuneső miatt elárasztott barlang fogságában. A búvárok segítségével végrehajtandó, sok veszéllyel járó mentőakciót vasárnap kezdték meg 90 búvár - 50 külföldi és 40 thaiföldi - részvételével.

 

További híreink
Messi karja darabokban
Vezéráldozattal nyert szombaton a Barcelona 4-2-re a Sevilla ellen, Lionel Messi ugyanis egy szerelés közben nagyon rosszul esett, és támaszkodás közben visszahajlott a j...
2018-10-21 10:22:23, Hírek, Sport Bővebben
Kick-box: Két magyar arany az EB-n
Két aranyat és összesen nyolc érmet szerzett a magyar csapat a pozsonyi kick-box Eb-n, ahol a kick-light, low-kick és K1 Európa-bajnokságot rendezték meg.
2018-10-21 10:22:20, Hírek, Sport Bővebben
Elkaszálta az UEFA a Manchester Unitedet
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 15 ezer euróra (4,8 millió forint) büntette a Manchester Unitedet, mert a csapat házigazdaként elkésett a Valencia elleni Bajnokok L...
2018-10-21 10:22:19, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Azt mondta ez az Orbán Viktor nevű nem is tudom ki, hogy „szeretném én látni azt az embert, aki engem lekötele...
Bővebben >>