Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Magdolna napja van.
A FIFA elnöke meghívta a döntőre a kimentett thaiföldi gyerekeket
2018-07-09 10:30:53
A FIFA elnöke meghívta a döntőre a kimentett thaiföldi gyerekeket

A FIFA elnöke meghívta a döntőre a kimentett thaiföldi gyerekeket

Infantino a thaiföldi szövetségnek küldött nyílt levélben hívta meg a gyerekeket, az edzőjüket - aki szintén a barlangban rekedt -, valamint a hozzátartozókat. A FIFA elnöke bízik benne, hogy mindenkit sikerül kimenteni, és valamennyien tudják vállalni az utazást, amelynek minden költségét a nemzetközi szövetség állja.   

 

A thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt 12 tagú ifjúsági futballcsapat első négy tagját vasárnap sikeresen kimentették.Egészségi állapotukról egyelőre nem tudni részleteket.   

 

A 11 és 16 év közötti gyerekekből, illetve 25 esztendős edzőjükből álló csoport június 23-a óta raboskodik a monszuneső miatt elárasztott barlang fogságában. A búvárok segítségével végrehajtandó, sok veszéllyel járó mentőakciót vasárnap kezdték meg 90 búvár - 50 külföldi és 40 thaiföldi - részvételével.

 

További híreink
Gera újra a magyar válogatottat erősíti
Gera Zoltán is bekerült a magyar válogatott edzői stábjába. A nemrég visszavonult labdarúgó Marco Rossi szövetségi kapitány mellett, másodedzőként dolgozik majd. Az olasz...
2018-07-22 08:05:52, Hírek, Sport Bővebben
Brutális idővel tarolt az eddig középszerű kenyai atlétanő
A kenyai Beatrice Chepkoech világcsúccsal, 8:44.32 perces időeredménnyel nyerte a női 3000 méteres akadályfutást az atlétikai Gyémánt Liga monte-carlói versenyén, péntek ...
2018-07-22 08:05:51, Hírek, Sport Bővebben
Aranyat ér a magyar női öttusa csapat
Aranyérmet nyert a Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara, Földházi Zsófia összeállítású magyar női csapat a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság hagyományos versenyében.
2018-07-22 08:05:49, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Interjút adott a Klubrádiónak Békés Márton a Terrorháza "kutatási" igazgatója, a Kommentár szerkesztőségi főmu...
Bővebben >>