Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
A herevasaló Berkit is megelőzve Orbán a legkártékonyabb a fociban – a rajongók szerint
2018-07-25 09:29:03
A herevasaló Berkit is megelőzve Orbán a legkártékonyabb a fociban – a rajongók szerint

A herevasaló Berkit is megelőzve Orbán a legkártékonyabb a fociban – a rajongók szerint

Az első tízbe öt fideszes politikus, egy herevasalós celeb, aki korábban klubelnök volt, egy újságíró és tévés szakértő is bekerült.

 

Különösebben nem lett meglepő a végeredmény, egyetlen kivétellel, és az is jól látszik, hogy melyik az a réteg, amit a legzavaróbbnak találnak a magyar foci környékén: a kormánypárti politikusokat.

 

A legmagasabb osztályzatot a magyar miniszterelnök Orbán Viktor kapta 8,2-es átlaggal.

 

A miniszterelnök futballimádata miatt hiába dől a pénz a magyar futballba, érezhetően nem lett jobb, csak sokkal drágább. A legnagyobb siker a válogatott Eb-szereplése volt, de azóta elég komoly a visszaesés válogatottfronton is, a vb-re nem sikerült kijutni, az őszt már új szövetségi kapitánnyal kezdi meg a nemzeti csapat.

 

Orbán nyomábanrögtön Berki Krisztián, a Ferencváros korábbi sportigazgatója végzett.

A lap értékelése szerint ebben valószínűleg benne vannak Berki celebként elkövetett megnyilvánulásai is, mindenesetre Fradi-vezetőként is kifejezetten népszerűtlen volt.

 

A harmadik helyen a volt NAV-elnök/államtitkár Tállai András végzett 8,01-es lepontozással. Az ő magyar futballbeli ténykedése egybeforrt a Mezőkövesddel, ami a maga módján egyedi NB I.-es jelenség – írja az Index.hu.

További híreink
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek m...
Bővebben >>