Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
A HÍR TV munkatársa védte meg a megtámadott Bogdán Lászlót
2017-10-20 16:00:51
A HÍR TV munkatársa védte meg a megtámadott Bogdán Lászlót

A HÍR TV munkatársa védte meg a megtámadott Bogdán Lászlót

Az egyéni és igen hatékony romaöntudatos programjairól ismert Bogdánt az utóbbi időszakban több atrocitás is érte, egy nyilvános rendezvényen például először csak szóban szidalmazták, majd le is köpték. Minderről a műsor szerkesztője számolt be a közösségi oldalán:

 

„Azt hiszem van az a pont, amikor megálljt kell parancsolni a gyűlöletnek. Nem most kezdtük a Privátszféra forgatását Bogdán Làszlóval, hetekkel ezelőtt találkoztunk és kapcsoltuk be a kamerát. Már akkor is döbbenten hallgattam a beszámolóját arról, hogyan bánnak vele.

 

Megvetik, kirekesztik, lehordják. Egyesek. Hangsúlyozom, egyesek.

 

Meghívták egy fórumra, ahol beszédet mondott és ahová mosolyogva érkeztünk együtt. Rossz érzése volt. A szócsatákba beleállt, válaszolt a kérdésekre. Aztán elkezdtek gyülekezni a gomolyfelhők. Távozáskor hátulról megrugdosták és leköpték. Folytatom.

 

Az őcsényi 'làzadás' után, cserdi polgármestere felajálotta, hogy szívesen látja a falujában az Őcsényben nem kívánatos menekült családokat. És tudják mi történt ezt követően? El akarták gázolni egy gyalogátkelőn. Ő a szárnyai alá vette a helyi cigányokat, segítő kezet nyújtott a menekülteknek, közben veszélybe került az élete. Őt ki védi meg? Mi történik itt?!...” 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyarországon a költészet napját József Attila születésnapján, április 11-én tartják 1964. óta.
Bővebben >>