Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
A Hősök terén köszönthetik a szurkolók a magyar válogatottat
2016-06-27 16:40:17
A Hősök terén köszönthetik a szurkolók a magyar válogatottat

A Hősök terén köszönthetik a szurkolók a magyar válogatottat

A magyar szövetség (MLSZ) közleménye szerint a csapattal és a szakmai stáb tagjaival 18 órakor találkozhatnak a drukkerek.

 

A magyar válogatott, amely veretlenül élen végzett csoportjában, vasárnap este 4-0-ra kikapott Belgiumtól Toulouse-ban, így a nyolcaddöntőben búcsúzott a további küzdelmektől.

 

"A fokozott érdeklődésre való tekintettel ezúton szeretnénk tájékoztatni mindazokat, akik találkozni szeretnének a csapattal, a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival, hogy erre ma 18.00 órától a Hősök terén lesz módjuk. A válogatott köszöntését követően egy koncerttel ünnepelhet az összes magyar szurkoló, amelyen a hangulatot meglepetésvendégek fellépése adja majd. A magyar válogatott a repülőgép leszállása után azonnal a Hősök terén felállított színpadhoz indul" - értesíti a szurkolókat a szövetség mai közleményében.

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy...
Bővebben >>