Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
A járvány miatt elmarad az idei Tusványos
2020-06-16 20:07:11
A járvány miatt elmarad az idei Tusványos

A járvány miatt elmarad az idei Tusványos

A köznyelv által Tusványosnak nevezett rendezvény tavaly ünnepelte 30. évfordulóját, a 31. alkalomra azonban várhatóan csak 2021-ben kerülhet sor. A Szabadegyetem célja olyan nyitott fórum biztosítása, ahol a kisebbségben élő magyarok, az anyaországbeliek, valamint a szomszédos államokban élő többségi nemzet fiataljai találkozhatnak és megvitathatják az aktuális társadalmi, politikai, gazdasági és kulturális eseményeket.

 

A találkozó koncepciója évek óta állandó: nappal politikai beszélgetések, este pedig a legnépszerűbb magyar együttesek erdélyi fiatalokat megmozgató koncertjei. Ellenzéki jelenlét nem jellemző, egy-egy ellenzéki vagy volt ellenzéki, de már nem aktív politikus jelenik meg a beszélgetős sátrakban, többnyire kormánypárti politikusok értenek egyet egymással nagyon a Fidesznek aktuálisan fontos témákban.

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola tanulója képviseli haz...
Bővebben >>