Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
A Jézuskától gyönyörű erdélyi turnét remél(t) Tóth Gabi énekes
2022-12-31 12:30:42
A Jézuskától gyönyörű erdélyi turnét remél(t) Tóth Gabi énekes

A Jézuskától gyönyörű erdélyi turnét remél(t) Tóth Gabi énekes

„Én hiszek a Jézuskában. Persze, nem úgy, hogy ő rakja be a karácsonyfa alá a játékokat meg az ajándékokat, hanem úgy, hogy minden, amit megkapunk és megteremtünk, én hiszem, hogy azt valakik ott fentről segítik meg nekünk. Hogy mindent, amire vágyunk, azt megkaphassuk. Én így hiszek benne” – mesélte az énekesnő a Hír TV-nek.

 

Szerencsére Gabinak nagyon sok minden megadatott: egy sikeres karrier és egy szerető család is. Ám érdekesség, hogy míg ő hívő katolikus, addig a férje, Krausz Gábor, zsidó származású, ezért törekednek arra, hogy közös kislányuk, Hannaróza, mindkét vallással és a fontosabb ünnepeikkel megismerkedjen. Kapcsolatukban egymás tisztelete és elfogadása nagyon nagy szerepet játszik.

 

„Mi nagyon éljük egymásnak a tiszteletét, tehát nagyon fontos az, hogy semmiképp nem erőltettem volna Gáborra semmit az én vallásomból, viszont nagyon nagy érdeklődéssel van a vallásom iránt, és sok mindent egyébként át is vett, ahogy én is az ő hitrendszeréből sok mindent tanultam, Hanni pedig ennek a legnagyobb élvezője lesz, úgyhogy én nagyon hálás vagyok. Mi nagyon nagy elfogadásban élünk” – mesélte a kameráknak.

 

A szentestét is bezárva hárman töltötték – Gabi, Gábor és a kislányuk –, mint új és fiatal család. Tóth Gabi idén már abban reménykedik, hogy a kislánya őt is megajándékozza, mivel együtt már nagyon sok, kézzel készített ajándékot csináltak.

 

Amikor arról kérdezték, mit kér a Jézuskától a 2023-as évre, így válaszolt:

 

„Jövőre nagyon szeretném, ha a Jézuska hozna nekem egy gyönyörű turnét ismét Erdélyországban, amire nagyon vágyom. Nyilván ezek a szakmai vágyaim, aminek örülnék, ha összejönnének. Globálisan, ha az országot nézem, és az emberekben gondolkodom, akkor békét, áldást és szeretetet hozzon el az embereknek, mert azt gondolom, olyan éveken vagyunk túl, amikor kijár nekünk az, hogy mindenkinek ott legyen a szívében az otthon melege érzés.”

 

 

További híreink
Egységesen kezeli a rendezvényeket
Egyedülálló digitális rendezvényplatformot fejlesztettek ki a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán.
2024-03-19 02:12:25, Hírek, Színes Bővebben
Európai szintű kezdeményezés
Az EU PAL-COPD az első olyan nagyszabású nemzetközi vizsgálat, amelynek célja a palliatív ellátás beépítése a tüdőgyógyászatba.
2024-03-18 02:47:32, Hírek, Színes Bővebben
Csillagászati Héten lehozzák a csillagokat is Pécsen
A leendő magyar űrhajóssal is találkozhatnak az érdeklődők a Csillagászati Héten Pécsen a Zsolnay Negyedben.
2024-03-17 01:28:58, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az intim játékszerek világa az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül, új dimenziókat nyitott a sze...
Bővebben >>