Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
A jobbikos bizottsági elnöke szerint titkos alagutat építenek Orbánnak a Puskás Stadionhoz
2021-02-24 18:17:40
A jobbikos bizottsági elnöke szerint titkos alagutat építenek Orbánnak a Puskás Stadionhoz

A jobbikos bizottsági elnöke szerint titkos alagutat építenek Orbánnak a Puskás Stadionhoz

Mint mondta, hétfőn reggel egy olyan papírt adtak a kezébe, amely szerint Orbán Viktor egy saját alagutat akar magának építeni a Puskás Stadionba 2 milliárd forint értékben. Ez a terv azért az ő kezébe került, „mert a nemzetbiztonsági bizottságon keresztül akarták ezt a beruházást sok évre titkosítani, elkerülve a botrányt, amit ez a hír okozhat”. Ő már aznap délelőtt jelezte, hogy ezt a bizottság elnökeként nem hagyja jóvá és nem engedi napirendre venni a keddi bizottsági ülésen.

 

„Aztán délután megjelent az irodámban Halász János, a bizottság fideszes alelnöke, és jelezte nekem, hogy módosítani fognak a napirenden, hogy dönthessünk a mai ülésen erre a Puskásba tervezett titkos alagútról. Mármint, hogy ők dönthessenek, mert hogy a Fidesznek többsége van ebben a bizottságban is” – közölte hozzátéve, hogy a keddi ülésen pedig Halász János, Lezsák Sándor, Móring József és Hubay György „meg is szavazták ezt a titkosított alagutat a főnöküknek”.

 

Stummer János szerint neki nem maradt más lehetősége, mint hogy a nyilvánosság elé álljon azzal, hogy „mit építenek az emberek adóforintjaikból és azt hogyan próbálják meg a titkosítás segítségével elsumákolni”.

 

Hozzátette: tudja, hogy a fideszes többség elmozdítja majd a bizottság éléről, és bíróság elé állítják, pedig ők semmilyen magyarázatot nem adtak, hogy miért most és miért így van erre a titkos alagútra szükség. Tisztában van ennek a lépésnek a jogi és politikai következményeivel, de vállalta azokat, mert „képviselői esküje alapján mást nem tehet”.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási ...
Bővebben >>