Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
"A jövő héten kinyírnak, ha nem hagyom ott a Jobbikot" – véli az alelnök
2016-09-30 16:41:20

"A jövő héten kinyírnak, ha nem hagyom ott a Jobbikot" – véli az alelnök

A Jobbik alelnöke a Facebookra feltöltött bejegyzésében arról ír, hogy "egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozóval" megejtett titkos találkozón az üzletember két forgatókönyvet tárt elé. Elmondása szerint a találkozón a politikus azzal szembesült, hogy ha nem száll ki a politikából és ha nem támadja be keményen a Jobbikot és Vona Gábort, akkor kemény vizsgálatok szakadnak a nyakába.

 

Utóbbi esetben a Fidesz "nagyon bőkezű hálája" helyett, a NAV a volt cégeivel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez ellene és "rövidesen a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobáján találhatja magát" - derül ki Volner bejegyzéséből. A politikus azt állítja, kikerülhet egy ismert nagyvállalkozóval folytatott beszélgetése is, ami szintén segíthet a "kinyírásában".

 

"Azt mondta, ő úgy véli, ebből a két lehetőségből választhatok. Kérte, hogy gondoljam át a dolgot, mert ha nem az első megoldást választom, akkor szerinte már a jövő héten indul a gőzhenger és kinyírnak" - írja a Facebookon a Jobbik alelnöke.

 

Volner szerint ha igazak a hírek, akkor Orbánék "még nagyobb gazemberek, mint gondolta". Az ellenzéki politikus azt állítja, nincs takargatnivalója, és "nincs az a pénz és fenyegetés", amiért elálljon attól, hogy leváltsa "az országot szétlopó fideszes bandát".

 

(atv.hu nyomán)

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén május 18. és 26. között várja a zenekedvelőket a Con Spirito Egyházzenei Fesztivál, melynek nyitóeseménye...
Bővebben >>