Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
"A jövő héten kinyírnak, ha nem hagyom ott a Jobbikot" – véli az alelnök
2016-09-30 16:41:20

"A jövő héten kinyírnak, ha nem hagyom ott a Jobbikot" – véli az alelnök

A Jobbik alelnöke a Facebookra feltöltött bejegyzésében arról ír, hogy "egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozóval" megejtett titkos találkozón az üzletember két forgatókönyvet tárt elé. Elmondása szerint a találkozón a politikus azzal szembesült, hogy ha nem száll ki a politikából és ha nem támadja be keményen a Jobbikot és Vona Gábort, akkor kemény vizsgálatok szakadnak a nyakába.

 

Utóbbi esetben a Fidesz "nagyon bőkezű hálája" helyett, a NAV a volt cégeivel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez ellene és "rövidesen a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobáján találhatja magát" - derül ki Volner bejegyzéséből. A politikus azt állítja, kikerülhet egy ismert nagyvállalkozóval folytatott beszélgetése is, ami szintén segíthet a "kinyírásában".

 

"Azt mondta, ő úgy véli, ebből a két lehetőségből választhatok. Kérte, hogy gondoljam át a dolgot, mert ha nem az első megoldást választom, akkor szerinte már a jövő héten indul a gőzhenger és kinyírnak" - írja a Facebookon a Jobbik alelnöke.

 

Volner szerint ha igazak a hírek, akkor Orbánék "még nagyobb gazemberek, mint gondolta". Az ellenzéki politikus azt állítja, nincs takargatnivalója, és "nincs az a pénz és fenyegetés", amiért elálljon attól, hogy leváltsa "az országot szétlopó fideszes bandát".

 

(atv.hu nyomán)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>