Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
A keményen dolgozó Orbán-lány, mert megérdemli
2016-02-26 15:30:59
A keményen dolgozó Orbán-lány, mert megérdemli

A keményen dolgozó Orbán-lány, mert megérdemli

A Magyar Fejlesztési Bank már több mint két éve nem talál vevőt az egerszalóki Saliris Resortra, most azonban végre elkelhet a szálloda.

 

A bejelentkezett ukrán vevők nem jöttek Egerszalókra, ezután sokáig tényként kezelték, hogy Mészáros Lőrinc lesz a vevő. A hotelben az utóbbi fél évben több vezetőt is lecseréltek. Azóta négy igazgatótól váltak meg.

 

A 24.hu úgy értesült, hogy a reneszánsz Mészáros gálánsan félreáll és a jelen potenciális vevő a helyi suttogópropaganda szerint nem más, mint Orbán Ráhel.

 

 Keményen kell dolgozni, oszt' jónapot

 

Még 2013 novemberében írt ki pályázatot az egerszalóki Saliris Resort Spa & Konferencia Hotelre a beruházó Szalók Holding Zrt. felszámolásával megbízott Nemzeti Reorganizációs Nonprofit (NRN) Kft., a szálloda a Magyar Fejlesztési Bank tulajdonában van, amelynek azóta sem akadt vevője.

 

A felszámolás alatt is folyamatosan működő, négycsillagos, 200 szobás szállodát, valamint a hozzá tartozó gyógyfürdőt és strandot 9 milliárd forint plusz áfa irányárral hirdették meg, a minimálár – amelyen még ajánlatot lehetett volna tenni – ennek hetven százaléka, azaz 6,3 milliárd forint volt.

 

(forrás: Turizmus Online)

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>