Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma László napja van.
A keményen dolgozó Orbán-lány, mert megérdemli
2016-02-26 15:30:59
A keményen dolgozó Orbán-lány, mert megérdemli

A keményen dolgozó Orbán-lány, mert megérdemli

A Magyar Fejlesztési Bank már több mint két éve nem talál vevőt az egerszalóki Saliris Resortra, most azonban végre elkelhet a szálloda.

 

A bejelentkezett ukrán vevők nem jöttek Egerszalókra, ezután sokáig tényként kezelték, hogy Mészáros Lőrinc lesz a vevő. A hotelben az utóbbi fél évben több vezetőt is lecseréltek. Azóta négy igazgatótól váltak meg.

 

A 24.hu úgy értesült, hogy a reneszánsz Mészáros gálánsan félreáll és a jelen potenciális vevő a helyi suttogópropaganda szerint nem más, mint Orbán Ráhel.

 

 Keményen kell dolgozni, oszt' jónapot

 

Még 2013 novemberében írt ki pályázatot az egerszalóki Saliris Resort Spa & Konferencia Hotelre a beruházó Szalók Holding Zrt. felszámolásával megbízott Nemzeti Reorganizációs Nonprofit (NRN) Kft., a szálloda a Magyar Fejlesztési Bank tulajdonában van, amelynek azóta sem akadt vevője.

 

A felszámolás alatt is folyamatosan működő, négycsillagos, 200 szobás szállodát, valamint a hozzá tartozó gyógyfürdőt és strandot 9 milliárd forint plusz áfa irányárral hirdették meg, a minimálár – amelyen még ajánlatot lehetett volna tenni – ennek hetven százaléka, azaz 6,3 milliárd forint volt.

 

(forrás: Turizmus Online)

További híreink
Most kell szerénynek lenni
Most kell szerénynek lenni! – ezt posztolta Orbán Viktor kormányfő a magyar csapat egyik sikeres EB-mérkőzését követően. A miniszterelnöknek igaza van, ideje szerénynek l...
2016-06-27 05:19:13, Hírek, Aktuális Bővebben
Aki szegény, az a legszegényebb - Gyermekek és a dizájnerdrogok
A megszorítások politikájával kilátástalanságba taszított magyarok helyzetét az egyre terjedő dizájnerdrogok tovább súlyosbítják. A legkiszolgáltatottabb áldozatok a gyer...
2016-06-27 05:14:24, Hírek, Aktuális Bővebben
Különleges ritkaságot fogott egy tizedikes diák
Egy tizedikes diák szenzációs fogása: gyöngyös koncér a Dunából. Az ívás idején gyöngyszerű nászkiütésekkel díszített gyöngyös koncér Európa ritka és veszélyeztetett hala...
2016-06-27 05:03:45, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az idei gyömrői Romantika Ünnep Szent Iván éj jegyében telik majd. A kedvelt romantikus programok és helyszíne...
Bővebben >>