Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Vencel napja van.
A keményen dolgozó Orbán-lány, mert megérdemli
2016-02-26 15:30:59
A keményen dolgozó Orbán-lány, mert megérdemli

A keményen dolgozó Orbán-lány, mert megérdemli

A Magyar Fejlesztési Bank már több mint két éve nem talál vevőt az egerszalóki Saliris Resortra, most azonban végre elkelhet a szálloda.

 

A bejelentkezett ukrán vevők nem jöttek Egerszalókra, ezután sokáig tényként kezelték, hogy Mészáros Lőrinc lesz a vevő. A hotelben az utóbbi fél évben több vezetőt is lecseréltek. Azóta négy igazgatótól váltak meg.

 

A 24.hu úgy értesült, hogy a reneszánsz Mészáros gálánsan félreáll és a jelen potenciális vevő a helyi suttogópropaganda szerint nem más, mint Orbán Ráhel.

 

 Keményen kell dolgozni, oszt' jónapot

 

Még 2013 novemberében írt ki pályázatot az egerszalóki Saliris Resort Spa & Konferencia Hotelre a beruházó Szalók Holding Zrt. felszámolásával megbízott Nemzeti Reorganizációs Nonprofit (NRN) Kft., a szálloda a Magyar Fejlesztési Bank tulajdonában van, amelynek azóta sem akadt vevője.

 

A felszámolás alatt is folyamatosan működő, négycsillagos, 200 szobás szállodát, valamint a hozzá tartozó gyógyfürdőt és strandot 9 milliárd forint plusz áfa irányárral hirdették meg, a minimálár – amelyen még ajánlatot lehetett volna tenni – ennek hetven százaléka, azaz 6,3 milliárd forint volt.

 

(forrás: Turizmus Online)

További híreink
Sehogy sem stimmel a körúti robbantás
Nem akarok sem pánikot kelteni, sem gyanúsítgatni, sem összeesküvés-elméletekben részt venni, ezt rögtön leszögezném. Mindössze arra szorítkoznék, hogy a hatalmas hírtöme...
2016-09-27 18:00:39, Hírek, Aktuális Bővebben
Aszfaltoznak a 2-es főúton, Dunakeszi felé
Egy sávon lehet haladni a munkálatok mellett.
2016-09-27 14:32:07, Hírek, Aktuális Bővebben
A kormány az allergiások védelme helyett a parlagfüvet választotta
Nem könnyű eldönteni, hogy dilettánsok ülnek-e az Orbán-kormány földművelésügyi minisztériumában, vagy szándékosan okoztak kárt közel kétmillió, allergiától szenvedő magy...
2016-09-27 05:22:10, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A nevelési és tanévkezdetről, kulturális ügyekről tárgyal az önkormányzat.
Bővebben >>