Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
A kommunista Kínában élő Áder-lány a Putyin-barát magyar kormány pénzén állít ki - Amerikában
2022-05-01 11:56:28
A kommunista Kínában élő Áder-lány a Putyin-barát magyar kormány pénzén állít ki - Amerikában

A kommunista Kínában élő Áder-lány a Putyin-barát magyar kormány pénzén állít ki - Amerikában

Úgy tűnik, nem hallgatja apja beszédeit.  Mert Áder János szerint egy igazi magyar hazafinak a Kárpát-medencében kell megtalálnia boldogulását.

 

Áder Orsolya művész.  Legalábbis festőművésznek hiszi magát, bár a képek alapján úgy tűnik, leginkább Pollock-utánzatokat készít. Szerető édesapja kiadta az ukázt, hogy minden valamirevaló magyar konzulátus rendezzen lányának egy önálló tárlatot.  Én nem kell sajnálni az adófizetői pénzeket, rendezzenek jó nagy tárlatokat.  Orsolyának volt már tárlata Kínában a sanghaji konzulátus rendezésében. Ezen túltett a kolozsvári konzulátus.  Ők az egész Bánffy palotát kibérelték, hogy a publikum csodálhassa Orsolya művészetét és zsenialitását.

 

Így működik a magyar újfeudalizmus, a magyar szervilizmus és korrupció nem ismer határokat.

 

Nem lepett hát meg, hogy Orsolya most májusban Floridában a magyar adófizetői pénzekből rendezendő, sokak szerint putyinista Hungarian Summit-on a magyar kultúrát képviseli. Egyenesen a kommunista Kínából.

 

A Pazaurek Piros által gründolt nagyszabású parádé egy kicsit ideges lehet, mert kitettek egy angol nyelvű magyarázatot, hogy ki is fizet a Hungarian Summit-ért.  A baj az, hogy nem említik, hogy a Putyin-barát magyar kormány fizeti és egyre inkább úgy tűnik, hogy az sérti a FARA (Foreign Agent Registration Law - külföldi ügynökök regisztrációjáról szóló) törvényt.  Pazaurek, aki friss amerikai állampolgár, jobban tenné, ha megkérdezné a State Department-tól hogy legális-e rendezvénye?

 

Pazaurek a Putyin-imádó Orbán kormány számos politikusát meghívta (a számára átutalt magyar adófizetői pénzekből), de egyetlen amerikai kormánypolitikus sincs a fellépők között. Ez nagyon nem jól néz ki.  Én a helyében törölném a rendezvényt. Amíg nem késő.

További híreink
Milyen deszkát használjunk otthoni barkácsoláshoz?
Számtalan megoldás közül lehet választani, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik számít a leghatékonyabbnak, melyik felel meg igazán az igényeinknek és mivel a legkönnye...
2024-03-14 17:40:46, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Somos András 2010 óta dolgozik az ATV-nél. Miután a csatorna fegyelmi eljárást indított ellene, végül önként t...
Bővebben >>