A legendás mackónadrág visszavonul - Hírhatár Online

Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ilona napja van.
A legendás mackónadrág visszavonul
2016-08-04 17:00:45
A legendás mackónadrág visszavonul

A legendás mackónadrág visszavonul

Döntését kedden saját honlapján jelentette be:

 

„Sokszor hangoztattam, nekem a piramis csúcsa a nemzeti csapatban szerepelni, és amíg hívnak, addig szeretném a magyar válogatottat szolgálni. A motivációm és az elkötezelezettségem most is megvan, de a profi labdarúgásban eltöltött 24 év -ebből 18 válogatottként- nem múlt el a testemben nyomtalanul.

 

A Haladásban végigjátszott tavalyi szezon után pihenés nélkül vágtam neki a nyári Európa-bajnokságra való több, mint egy hónapos kemény felkészülésnek. Minden erőmet beleadtam, de közben a szervezetem jelezte, hogy itt a határ!

 

Maximalista vagyok és maximális teljesítményt szeretnék nyújtani, azonban 40 esztendősen ez már klub és válogatott szinten együtt nem megy.

 

Bernd Storck, szövetségi kapitány az Európa-bajnokság után nekem adta a döntés jogát a folytatásról. Én úgy döntöttem, hogy nem lehet méltóbb a búcsú egy olyan Európa-bajnoki szereplésnél, ami igazi futball lázat váltott ki és rengeteg örömöt okozott a magyar embereknek és amiután ismét visszakerült a magyar labdarúgás az európai „nagyszínpadra”.

Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy 107 alkalommal viselhettem a címeres mezt! Nagyon sok szeretet, bíztatást kaptam a szurkolóktól a 18 év alatt, köszönöm nekik.

 

Márcsak a belém vetett bizalom okán is igyekszem az energiáimat a magyar labdarúgás szolgálatába állítani a jövőben is, a Szombathelyi Haladás játékosaként és a KirálySport vezetőjeként.

 

A válogatottnak pedig maradok feltétlen híve!

 

Király Gábor”

 

További híreink
Cseh László aranyérem helyett a házassági évfordulóját ünnepelte a medencében - ruhástól
Cseh László és felesége, Diána sajátos videóval ünnepelték harmadik házassági évfordulójukat. Az erről készült videót a közösségi oldalán tekinthetik meg.
2018-08-18 10:30:10, Hírek, Sport Bővebben
849 milliárdos viadalfrissítés jön a teniszben
Elfogadta a Davis-kupa radikális reformját a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF). Az új formátum mögött a Barcelona labdarúgója, Gerard Piqué által alapított, Kosmos nevű b...
2018-08-18 10:30:08, Hírek, Sport Bővebben
Vért izzadva, de vb-negyeddöntős lett legalább az ifjúsági pólóválogatott
A házigazda magyar válogatott 8-3-ra legyőzte Montenegró csapatát a szombathelyi férfi ifjúsági vízilabda-világbajnokság negyeddöntőjében.
2018-08-18 10:30:06, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Elég sok mindent elmond a magyar társadalmak állapotáról, hogy a leggyakrabban hallott kérdések a hétvégi tusv...
Bővebben >>