Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma László napja van.
A legjobb alapanyagok sötétítő függöny készítéséhez
2022-08-02 08:59:46
A legjobb alapanyagok sötétítő függöny készítéséhez

A legjobb alapanyagok sötétítő függöny készítéséhez

Egy jól megválasztott sötétítő függöny nem hivalkodó, mégis támogatja a belső tér stílusát, ad hozzá egy kis pluszt, hogy teljes legyen az összkép. De vajon milyen anyagból érdemes ezt elkészíteni, elkészíttetni? Erre térünk ki a következő cikkben.

 

Minimatt szövet

 

A minimatt poliészter alapú szövet, amit a puhasága, jó kopásállósága és rugalmassága miatt számos területen jól lehet hasznosítani, de sötétítő függöny alapanyagának is kiválóan alkalmas. Rengeteg színben elérhető, így biztosan megtalálod a Te belső tereidhez hangulatban illeszkedő darabot is.

 

Erős vászon

 

A pamutvászon kifejezetten jó szolgálatot tud tenni sötétítő függöny képében is. Alapvetően nagyon jól kizárja a beszűrődő fényt, ha kellő vastagságú darabot választasz, de akkor sem kell kétségbe esni, ha nem azt az eredményt mutatja, mint amit elvárnál. Ha szeretnél jobb sötétítést elérni, elegendő egyszerűen több ránccal feltenni a karnisra, és már meg is oldódott a problémád. A pamutvászon egészen pénztárcabarát megoldás lehet, ráadásul szerteágazó szín- és mintakínálatból tudsz válogatni.

 

Bársony

 

Amennyiben a klasszikus elegáns stílust szeretnéd becsempészni a belső tereidbe, a bársony függönynél kevés módon tudnál jobb döntést hozni. Ez az anyag lényegesen nehezebb, mint az előbbiekben felsorolt anyagok, ugyanakkor egy olyan első osztályú hangulatot áraszt magából, amit semmi más nem tud még csak imitálni sem. A fényt 85%-ban képes kizárni, ráadásul a vastagságának köszönhetően a helyiség hőtartását is magasabb szintre emeli. Ha szeretnéd megidézni a királyok és királynők szobáinak nemesi hangulatát, akkor ne habozz, válaszd a bársonyt alapanyagként! 

 

Dimout

 

A dimout anyagok a sötétítő függönyök legjobbjai közé tartoznak. A fényt majdnem teljesen, 95%-ban képesek kizárni a helyiségből. Selymes fénye szintén elegáns hangulatot kelt a szemlélődőkben, anyagtulajdonságainak köszönhetően pedig plusz funkciót is el tud látni. A helyiség hőszabályozásához nagyban hozzájárul, hiszen a meleg időkben kizárja a felmelegedés lehetőségét, télen pedig segít megőrizni a meleget, hogy ne tudjon elszökni a nagy üvegfelületeken a hő. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően igen lágy esésű, légiesen könnyed, így nagyon kellemes hangulatot tud teremteni bármelyik helyiségben.

 

Válaszd bármelyiket is, biztosan eléred vele a kívánt célt.

 

Neked is szükséged lenne néhány szövetre a háztartásod díszítésére? A K-ELME webáruház függöny anyag kínálatában biztosan találsz az igényeidnek megfelelőt!

További híreink
Legnagyobb terület – legkedvezőbb áron – 2.
Miközben az ingatlanárak régen látott hullámvasúton száguldoznak, a hosszútávon megbízható raktárterek kiszámítható jövőt biztosítanak.
2022-08-08 10:22:12, Hírek, Színes Bővebben
Próbaüzem a pécsi pumpapályán
Elkészült az ország egyik legnagyobb kerékpáros pumpapályája a Tüskésréten.
2022-08-08 02:58:01, Hírek, Színes Bővebben
Augusztus 8-tól már az új fogászati klinikán fogadják a betegeket
A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Fogászati és Szájsebészeti Klinikája augusztus 8-tól az új épületben fogadja a betegeket.
2022-08-08 02:27:57, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
„Ilyen az, amikor a hatalmi téboly és a profitéhség az életösztönt is felülírja” – kommentálta az ügyvéd-polit...
Bővebben >>