Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
A Magyar Idők szerzőivel indulhat újra a Népszabadság
2016-10-24 13:00:39
A Magyar Idők szerzőivel indulhat újra a Népszabadság

A Magyar Idők szerzőivel indulhat újra a Népszabadság

Ez különösen pikáns lenne azután, hogy Németh Szilárd Fidesz-alelnök azt mondta, „szerény véleménye” szerint ideje volt a lap bezárásának, amelynek „a Szabad Nép volt az elődje”. Ezzel kapcsolatban megjegyzendő, hogy a Népszabadságot 1956. november 2-án alapították és Magyarország semlegessége mellett foglalt állást, erről a hvg.hu írt részletesen.

 

A Népszava a héten arról írt, hogy olyan hírek láttak napvilágot, ami szerint Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor bizalmasa közös céget alapított Liszkay Gáborral, a Magyar Idők alapítójával és kiadójával, és ez a társaság vásárolja fel a Népszabadságot kiadó Mediaworks médiaportfólióját. Ez a portfólió azonban nem elsősorban a Népszabadság, hanem a megyei napilapok miatt fontos, amelyek még most is nagy elérésűek és fontos helyi információforrásnak számítanak.

 

Vasárnap pedig a 444 számolt be arról, hogy az ügyre rálátó forrás szerint hétfőn bejelenthetik a Mediaworks eladását, a vevő pedig a tavasszal létrehozott Opimus Press lehet, amely nagyon közel áll Mészáros Lőrinchez.

 

(24.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szó...
Bővebben >>