Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Barbara, Borbála napja van.
A méretre szabott öltöny nem úri huncutság, mindenképpen érdemes kipróbálni!
2023-05-16 19:07:09
A méretre szabott öltöny nem úri huncutság, mindenképpen érdemes kipróbálni!

A méretre szabott öltöny nem úri huncutság, mindenképpen érdemes kipróbálni!

Cikkünkben igyekszünk megerősíteni ezt az elhatározást és 6 érvet is felsorakoztatunk annak megerősítésére, hogy miért érdemes egyedi öltönyt készíttetni.


1.Te választhatod meg az öltöny anyagát

 

Amikor felkeresed a szabót annak érdekében, hogy elkészüljön számodra a tökéletes méretes öltöny, akkor szinte első kérdésként fog felmerülni, hogy milyen anyagból készüljön, mondta el a The Suit Company stúdióvezetője.

 

Az öltöny készülhet lenből, gyapjúból, pamutból, esetleg kasmírból, arra kell figyelni, hogy milyen alkalomra szeretnéd viselni az új ruhadarabodat. Az alkalmi öltönyök anyag lehet finomabb, érzékenyebb anyagokból, azonban ha mindennapi használatra szánod a ruhát, akkor érdemesebb strapabíró alapanyagot választani.


2.Az anyag mintájának, színének, gyártójának megválasztása

 

A szabóságok a legjobb minőségű, neves gyártók által készített anyagokkal dolgoznak, olyanokkal, amelyekből a nagy világmárkák is készítik a ruháikat. Ha tehát szabónál készíted az öltönyt, akkor akár olyan anyagot is választhatsz, melyeket a legnagyobb divatcégek a legújabb kollekciójukban is használtak.


3.Egyéni stílustanácsadásban vehetsz részt

 

Mindenkinek más stílus, szabás és szín áll jól, ezért nagyon fontos, hogy olyan anyagból és olyan szabásvonallal készüljön új ruhád, ami kiemel, és nem lehúz. Ennek érdekében érdemes a szabóra hallgatni, hiszen testalkatodat látva látni fogja a számodra legelőnyösebb szabást, színeid alapján pedig ajánlani fog bizonyos mintákat, árnyalatokat, azokat, amik leginkább illenek hozzád.


4.Pontosan illeni fog rád

 

Köztudomású, hogy 10 emberből 8 nem konfekcióméret. Ha te nem a szerencsés 2-be tartozol, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy konfekció öltöny valahol biztosan nem fog rád illeni. A méretes öltöny azonban egyedi, pontosan a tested vonalát követi.


5.Egyedi testalkat esetén gyakorlatilag ez az egyetlen megoldás

 

Ha a konfekciótól igen távol áll alkatod, akkor mindenképpen egyedi szabású öltönyre van szükséged, máskülönben egyáltalán nem fogsz jól kinézni. Ha izmosra gyúrtad a vállad, esetleg kicsit megnőtt a pocakod, akkor mindenképpen keresd a szabót.


6.Senki másnak nem lesz olyan öltönye, mint ami rajtad van

 

Sok embernek ez a legvonzóbb érv az egyedi ruha készítésére, hiszen ki szereti azt, amikor egy pontosan ugyanolyan ruha jön vele szemben, mint ami rajta is van. Egy egyedi öltönyt mindenki azonnal kiszúr, egy üzleti tárgyaláson vagy egy elegáns eseményen, ahol szakértő szemek firtatják a másikat, elismerést szerezhet egyedi ruhadarabjával.

 

A bespoke vagy a semi-bespoke öltöny mindenkinek jár, aki valamennyire is ad a megjelenésére, fenti érveink alapján pedig ki az, aki nemet tudna rá mondani?

Utoljára frissítve: 2023-05-18 14:17:55

További híreink
Mostantól látogatóközpontként is működik
Kívül-belül megújult Pécsen a Régészeti Múzeum, ami a jövőben már nemcsak kiállítótér, hanem látogatóközpont szerepet is kapott.
2023-12-03 21:59:32, Hírek, Színes Bővebben
Rotary Advent és jótékonysági színházi előadás
A Rotary Club Pécs a szegedi Szentgyörgyi Albert Rotary Club mintáját követve rendezi meg esztendőről esztendőre a Rotary Adventet.
2023-12-02 21:19:18, Hírek, Színes Bővebben
A POS terminál bérlés előnyei összefoglalva
Napjaink rohanó világában szinte észbe sem kapunk, mire újabb és újabb digitális megoldások, innovációk látnak napvilágot. Ilyen volt először is az elektronikus fizetésre...
2023-12-01 19:16:29, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan kétségbeesnek, mikor viszkető érzést tapasztalnak a végbél környékén, és azonnal diagnosztizálják is mag...
Bővebben >>