Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
A neonáci párt kivégeztetné a Deák téri gyilkosság elkövetőjét
2020-05-26 20:27:16
A neonáci párt kivégeztetné a Deák téri gyilkosság elkövetőjét

A neonáci párt kivégeztetné a Deák téri gyilkosság elkövetőjét

A Blikk beszámolója szerint Toroczkai László pártja nevében felszólította a kormányt: tegyen meg mindent az Európai Unió döntéshozó testületeinél, hogy visszaállíthatóvá váljék a halálbüntetés.

 

Ha pedig az unió nem változtat álláspontján, Magyarországon pedig a jelenlegi "rendkívül liberális törvények" maradnak érvényben, akkor jobb, ha kilépünk az unióból - fogalmazott az ellenzéki politikus.

 

A pártelnök úgy vélekedett, a jelenlegi törvények szerint komoly esély mutatkozik arra, hogy a "mészárlás elkövetője, ez a brutális vadállat, gyilkos fiatal" akár 30 évesen újra szabad lehet és újra gyilkolhat.

 

Pedig a halálbüntetés visszaállításával véglegesen kivonható lenne a magyar társadalomból, nem lenne lehetősége arra, hogy újra gyilkoljon - mondta Toroczkai László.

 

Apáti István, a párt politikusa, független országgyűlési képviselő felidézte, hogy a jelenlegi törvények szerint a "Deák téri mészárost" még életfogytig tartó szabadságvesztésre sem lehet ítélni, mert a bűntény elkövetésekor még nem töltötte be a 20. életévét.

 

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Mi Hazánk „kegyeleti megemlékezést” tart Budapesten, az Országos Roma Önkormányzat székháza előtt. Arra a kérdésre, hogy miért éppen az ORÖ székháza elé szervezik a megemlékezést, Apáti István, a párt politikus fura logikával úgy válaszolt „szemrevételezés útján minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy az elkövetői kör többsége a cigány kisebbséghez tartozik”.

 

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ebben az esztendőben Zsolnay Örökségkezelőhöz tartozó Pécsi Galériák - Vizuális Művészeti Centrum tovább szer...
Bővebben >>