Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
A nyugdíjasok után az érettségizőknek is propagandaanyagot küldött Orbán
2020-06-22 09:46:10
A nyugdíjasok után az érettségizőknek is propagandaanyagot küldött Orbán

A nyugdíjasok után az érettségizőknek is propagandaanyagot küldött Orbán

„A magyar miniszterelnök nem tud leállni, amikor az önreklámról van szó. Most arra kötelezte a középiskolákat, hogy az érettségiző (rövidesen új szavazó) fiatalok bizonyítványa mellé tegyék oda a jóságos vezető kedves levelét is. Dübörög a propagandagépezet” - kommentálta Hadházy Ákos a levelet.

 

Orbán Viktor levelében elismerését fejezte ki a frissen érettségizetteknek, hogy az elmúlt időszak rendkívüli körülményeinek dacára is sikeresen teljesítették a vizsgákat. Jelentős eredménynek nevezte, hogy a diákok és a tanárok fegyelmezettségének köszönhetően egyetlen ember sem betegedett meg koronavírus-fertőzés miatt a vizsgák során.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma tájékoztatta a kormányfő leveléről az érettségit szervező intézmények vezetőit. Ebben azt írták, hogy a leveleket a Miniszterelnökség a területi illetékes járási hivatalokba juttatja el június 15-én. Azt kérték, hogy azt az érettségi bizonyítványokkal együtt kapják meg a diákok. Közölték azt is, hogy a miniszterelnök hagyományteremtő jelleggel, ettől az évtől kezdődően valamennyi érettségi bizonyítványt szerző diáknak levelet küld.

 

(kép: a Fidelitas ezzel köszöntötte az Apák Napját)

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
Bővebben >>